Sorögatan 39

Till salu Kista Stockholm kommun

Du möts av en öppen entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare och skohylla. Dessutom finns en generös och stor klädkammare / förråd som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Köket är fullutrustad, mycket förvaringsmöjligheter och har plats för matbord. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring samt valfri möblemang som exempelvis skrivbord. Badrummet är helkaklad, här finns tvättmaskin installerad. Vardagsrummet är öppet och stort, här du har möjlighet att möblera fritt

Du möts av en öppen entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare och skohylla. Dessutom finns en generös och stor klädkammare / förråd som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Köket är fullutrustad, mycket förvaringsmöjligheter och har plats för matbord. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring samt valfri möblemang som exempelvis skrivbord. Badrummet är helkaklad, här finns tvättmaskin installerad. Vardagsrummet är öppet och stort, här du har möjlighet att möblera fritt. Via vardagsrummet tar man sig ut till lägenhetens balkong. Lägenheten är optimalt planerad och har strålande ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Föreningen är stabil och välskött.

Området är mycket populärt tack vare närheten till allt. 1 minut bort ligger Kista galleria med biograf, 185 butiker och en mängd caféer och restauranger. I anslutning till denna finns t-bana och flertalet bussar till bl.a. Barkarby Outlet, Spånga och Hallonbergen. I området finns flertalet förskolor, två låg- och mellanstadieskolor, en stor högstadieskola samt Kista gymnasium. Naturen ligger en kort promenad bort i form av Järvafältet med härliga strövområden, promenadstråk och Igelbäcken.

Varmt välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 495 000 kr 18 805 kr/kvm
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 468 kr
Visningar

tisdag 16 juli kl. 16:30 - 17:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

tisdag 16 juli kl. 16:30 - 17:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Dokument & information

Brf Fanö- Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här