Klövervägen 2B

Rymlig och elegant renoverad bostad högst upp i huset med hiss samt balkong med kvällssol!

Kommande försäljning Kobjer Lund kommun

Denna lägenhet har ett centralt läge, bara en kort promenad från centrala Lund och centralstationen. Interiören är smakfullt renoverad med moderna inslag. Köket är praktiskt med en köksö och inkluderar även en vinkyl för extra bekvämlighet. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter för att underlätta vardagen. Vardagsrummet är rymligt och passar perfekt för både avkoppling och samvaro. Från balkongen, som nås från vardagsrummet, kan man njuta av lugna stunder i eftermiddagssolen. Belägen på tredje våningen med tillgång till hiss, erbjuder denna lägenhet både komfort och privatliv

Denna lägenhet har ett centralt läge, bara en kort promenad från centrala Lund och centralstationen. Interiören är smakfullt renoverad med moderna inslag. Köket är praktiskt med en köksö och inkluderar även en vinkyl för extra bekvämlighet. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter för att underlätta vardagen. Vardagsrummet är rymligt och passar perfekt för både avkoppling och samvaro. Från balkongen, som nås från vardagsrummet, kan man njuta av lugna stunder i eftermiddagssolen. Belägen på tredje våningen med tillgång till hiss, erbjuder denna lägenhet både komfort och privatliv. Med en trevlig utsikt över grönskan i kvarteret och trädtopparna skapar den en fridfull atmosfär mitt i stadens puls.

På Kobjer bor man i lugna och grönskande områden med gott om bekvämligheter. Med mindre än 10 minuters cykeltur når man både Lunds centrum och universitetet. Dessutom finns köpcentret Nova i närheten, tillsammans med välsorterade matbutiker, apotek och andra bekvämligheter inom gångavstånd. För de som pendlar finns stadsbussen som stannar i närheten. Det är ett trivsamt läge som erbjuder lugn och ro samtidigt som man har nära till allt man behöver.

Kontakta gärna mäklaren för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 595 000 kr 30 466 kr/kvm
Boarea 118 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
9 857 kr
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här