Borgmästaregatan 5

En fridfull oas mitt i hjärtat av Linköping!

Till salu Centrala Linköping Linköping kommun

Varmt välkommen till Borgmästaregatan 5, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet!

Denna underbara trerummare fördelas på hela 98 kvm och har det mesta du kan önska dig: du möts av en välkomnande entréhall med fint klinkergolv och god förvaring i skjutdörrsgarderob samt i intilliggande klädkammare. Från entrén öppnar sig lägenheten och här möts ni av det härliga vardagsrummet med stora ytor och plats för hela familjen. Här finns gott om kvadratmeter att möblera rummet med matgrupp, soffgrupp och tv-möbel. I anslutning till bostadens vardagsrum finner vi köket vilket är maskinellt fullt utrustat och har god förvaring bakom köksluckor- och lådor. Fina detaljer som stenbänkskiva, en lyxig vinkyl samt fina vitrinskåp. Köket löper sedan vidare ut till bostadens rymliga balkong som vetter med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här njuter du till de tidiga solstrålarna sommartid och sitter med fördel ute de varmaste dagarna i skönt och fridfullt läge

Varmt välkommen till Borgmästaregatan 5, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet!

Denna underbara trerummare fördelas på hela 98 kvm och har det mesta du kan önska dig: du möts av en välkomnande entréhall med fint klinkergolv och god förvaring i skjutdörrsgarderob samt i intilliggande klädkammare. Från entrén öppnar sig lägenheten och här möts ni av det härliga vardagsrummet med stora ytor och plats för hela familjen. Här finns gott om kvadratmeter att möblera rummet med matgrupp, soffgrupp och tv-möbel. I anslutning till bostadens vardagsrum finner vi köket vilket är maskinellt fullt utrustat och har god förvaring bakom köksluckor- och lådor. Fina detaljer som stenbänkskiva, en lyxig vinkyl samt fina vitrinskåp. Köket löper sedan vidare ut till bostadens rymliga balkong som vetter med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här njuter du till de tidiga solstrålarna sommartid och sitter med fördel ute de varmaste dagarna i skönt och fridfullt läge. Balkongen till denna bostad är en av de större i föreningen! Utöver tidigare erbjuder bostaden två rofyllda sovrum som är vända mot den lugna innergården, vilket gör sovrummen till en plats för ro och avkoppling. Vidare finner ni även det rymliga och helkaklade badrummet med dusch och tvättavdelning för extra vardagskomfort.

Önskar du göra lägenheten till en fyrrummare finns möjligheten att dela vardagsrummet till två rum.

I bostadens källare finns även ett rymligt lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som övernattningsrum, samlingslokal, tvättstuga, bastu och garage att tillgå.

Denna bostad är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Med sitt centrala och lugna läge, högt beläget har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll – från trendiga restauranger och butiker till kulturella sevärdheter och grönområden för avkoppling.
Missa inte chansen att äga denna pärla på Borgmästaregatan 5 och skapa minnen för livet i detta extraordinära hem!

Brf Banken är en stabil och välordnad HSB-förening med bra avgifter där det mesta ingår och flertalet gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar.

Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 395 000 kr 34 643 kr/kvm
Boarea 98 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
6 089 kr
Mäklare Linköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar HSB brf Banken i Linköping 2019
Energideklaration Ågatan 22A
Årsredovisning-HSB brf Banken i Linköping-2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här