Ålgrytevägen 120

Nyproduktion 2023 - Stor balkong

Till salu Bredäng - Mälarhöjden Stockholm kommun

Välkommen till denna nyproducerade bostad från 2023 med vacker utsikt. Perfekt planerad 3:a med härligt ljusinsläpp hela bostaden genom stora panoramafönster. Stor balkong med plats för balkongmöbler har kan du avnjuta solen eller afterwork med vänner och familj. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, bord och tv-möbel. Stilrent kök från Marbodal med fullmaskinpark med Inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, integrerad fläkt och kombinerad integrerad kyl och frys. Två rymliga sovrum med plats för en bred säng och förvaring

Välkommen till denna nyproducerade bostad från 2023 med vacker utsikt. Perfekt planerad 3:a med härligt ljusinsläpp hela bostaden genom stora panoramafönster. Stor balkong med plats för balkongmöbler har kan du avnjuta solen eller afterwork med vänner och familj. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, bord och tv-möbel. Stilrent kök från Marbodal med fullmaskinpark med Inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, integrerad fläkt och kombinerad integrerad kyl och frys. Två rymliga sovrum med plats för en bred säng och förvaring. Exklusivt helkaklat badrum med takdusch, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och elfa system i hallen. Mer förvaring i form av källarförråd. Vitmålade väggar och genomgående parkettgolv.

Brf Panorama i Bredäng ligger precis vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden. Föreningen består av 72st lägenheter. Föreningen har garage och parkeringsplatser, Barnvagnsrum/rullstolsrum, tvättstuga och källarförråd. Ett par minuters promenadavstånd till både tunnelbana och Mälaren. I avgiften ingår varm, kallvatten och värme.

I Bredängs Centrum erbjuds ca 20 butiker, caféer och restauranger. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med mysiga strövområden och joggingspår längs Mälaren. 5 min promenad till Mälarhöjdsbadet och dess sandstrand. Promenadväg längs Mälarens strand ända in till Vinterviken. Populära konditori Lyran ligger ett stenkast bort. Skola och dagis finns i närheten. Stenkast till Sätra IP med multisportarena med utegym, löpbana samt fotbollsplan. Service och kommunikationer finns på promenadavstånd med bussar och röda linjens tunnelbana som tar dig in till Stockholm centrum på 15 minuter. Till Skärholmen tar det ca 5 minuter och till Liljeholmen ca 10 minuter.

Nära till Skärholmens köpcentrum med över 100 butiker, Caféer och restauranger, Heron city och Kungens kurva där Ikea finns och massvis med andra butiker.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 695 000 kr 48 297 kr/kvm
Boarea 55,8 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 685 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ekonomisk plan ålgrytevägen 120
Energideklaration ålgrytevägen 120
Stadgar ålgrytevägen 120

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här