Vattugatan 7B

Till- och ombyggd villa med insynsskyddad trädgård! Generösa sällskapsytor och hög hemtrevnad!

Kommande försäljning Södra Sandby Lund kommun

Välkommen till detta charmiga och lättskötta hus med en privat och mysig tomt som erbjuder både insynsskydd och en väletablerad trädgård. Huset är optimalt planerat med väl avgränsade sociala ytor och en avskild sovrumsdel för maximal bekvämlighet. Du har tillgång till två badrum och en vattenklosett för ökad bekvämlighet i vardagen. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta både inne och ute, och med en centraldammsugare blir städningen enklare än någonsin. Området är lugnt och fridfullt, perfekt för avkoppling, samtidigt som det är nära till skolor, förskolor, affärer och kollektivtrafik för bekväm vardagslogistik. Njut av mysiga kvällar framför öppna spisen med kassett i den välkomnande nedervåningen. Huset är genomtänkt med generöst fördelade eluttag i hela bostaden för att underlätta användningen av elektroniska enheter

Välkommen till detta charmiga och lättskötta hus med en privat och mysig tomt som erbjuder både insynsskydd och en väletablerad trädgård. Huset är optimalt planerat med väl avgränsade sociala ytor och en avskild sovrumsdel för maximal bekvämlighet. Du har tillgång till två badrum och en vattenklosett för ökad bekvämlighet i vardagen. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta både inne och ute, och med en centraldammsugare blir städningen enklare än någonsin. Området är lugnt och fridfullt, perfekt för avkoppling, samtidigt som det är nära till skolor, förskolor, affärer och kollektivtrafik för bekväm vardagslogistik. Njut av mysiga kvällar framför öppna spisen med kassett i den välkomnande nedervåningen. Huset är genomtänkt med generöst fördelade eluttag i hela bostaden för att underlätta användningen av elektroniska enheter. Ett jättemysigt sovloft med en specialbyggd infällbar trappa/steg erbjuder en extra charmig plats för avkoppling. För den teknikintresserade finns ett snabbt trådbundet nätverk tillgängligt i sovrum, allrum, loft och vardagsrum, totalt 15 uttag, samt förberedelse för hemmabio i allrummet på övervåningen. Avslutningsvis finns en praktisk "vinkällare" tillgänglig i grovköket för att förvara och åldra dina favoritviner.

I Södra Sandby bor man med en känsla av frihet, lantlig idyll utan att bekvämligheten till det pulserande stadslivet påverkas. Här går bussarna var 10:e minut in till Lund. Läget är barnvänligt och i området finns det närhet till både skola samt dagligvaruhandel. Ett samhälle för hela familjen att trivas i helt enkelt.

Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun och har strax över 6000 invånare. Bebyggelsen på orten utgörs i huvudsak av villaområden och är en attraktiv ort med god service och kommunikationer. Linnebjer är ett naturreservat strax utanför Södra Sandby som till största delen består av skog men utanför skogen öppnar hästbetesmarker upp sig och ger en fantastisk utsikt över fälten mot Flyinge samt sluttningarna mot Kävlingeån. Söder om orten finner du Rögle dammar där man kan fiska från fem olika dammar. Skrylle och i förlängningen Billebjer och Måryd är vida känt och är ett härligt motions- och rekreationsområde. Här finns bastu och omklädningsrum, elljusspår och motionsslingor från 800 m upp till 10 km.

Södra Sandby har även ett centrum som erbjuder det mesta, ett rikligt utbud av diverse butiker, allt från mataffär till restaurang, frisör och apotek. Även vårdcentral och tandläkare finns på orten. Det finns flera skolor i Södra Sandby, Österskolan F-3, Byskolan F-6, Uggleskolan F-6 och Killebäckskolan 4-9. Killebäckskolan är alltså den enda högstadieskolan i Södra Sandby. Förskolor finns det ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg.

Välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 795 000 kr 28 041 kr/kvm
Boarea 171 kvm
Antal rum 8 rum
Biarea 20 kvm
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här