Ripstigen 4

Till salu Bergshamra Solna kommun

På Ripstigen 4 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica och coop på några minuters avstånd.

En fantastisk fin 2:a i gavelläge som vetter mot lugn och lummig gård! Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för mycket förvaring. Här finns utrymme för hatthylla eller fler garderober om så önskas, och här hittar ni klädkammaren. Vidare finns ett stort kök med möjlighet för matplats. Sovrummet är behagligt och här finns plats för garderober och dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och ljusinsläppet är magiskt, härifrån når du den inglasade balkongen som vetter mot grönska. Badrummet är fräscht och stambytt och här finns förberett för tvättmaskin

På Ripstigen 4 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica och coop på några minuters avstånd.

En fantastisk fin 2:a i gavelläge som vetter mot lugn och lummig gård! Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för mycket förvaring. Här finns utrymme för hatthylla eller fler garderober om så önskas, och här hittar ni klädkammaren. Vidare finns ett stort kök med möjlighet för matplats. Sovrummet är behagligt och här finns plats för garderober och dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och ljusinsläppet är magiskt, härifrån når du den inglasade balkongen som vetter mot grönska. Badrummet är fräscht och stambytt och här finns förberett för tvättmaskin. En väldisponerad planlösning med rymliga och tilltagna rum och stora fönsterpartier i två väderstreck ger ljus och rymd. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna går i ljusa kulörer.

Brf Ripan är en mycket stabil och solid föreningen med mycket god ekonomi. Extremt låg belåningsgrad om 261 kr/kvm. Föreningen har flera av de större renoveringarna i ryggen så som stambyte (2000) och takrenovering. Nyligen installerades Bergvärme och Solceller. I föreningen finns det 58 parkeringsplatser där anslutning av elstolpe finns till de flesta av dem. 24 av dessa kan brukas som laddstolpar. Föreningen har ett elavtal för hela föreningen med individuell mätning av alla lägenheter.

I Bergshamra är kommunikationerna utmärkta. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby Station, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Ripstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär, restauranger och cafér.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och Bockholmen som är en fantastisk restaurang vid vattnet. I området finns flera badmöjligheter. För de som är intresserade av båtlivet finns Solna Båtsällskap vid Bockholmen med möjligheter för båtplatser.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 60 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 431 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Ripstigen 4
Energideklaration Ripstigen 6
Energideklaration Ripstigen 2
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här