Tegnérgatan 3

Smakfullt boende med uteplats och mycket låg avgift inom populärt område!

Till salu Korsängsgärdet Västerås kommun

- Slående takhöjd
- Mycket smakfullt
- Stor uteplats
- Attraktivt beläget

Ta chansen att förvärva en unik lägenhet med ett attraktivt läge och en slående takhöjd - Välkomna till denna perfekt planerade bostad med bevarade originaldetaljer. Bostaden har stilrena materialval och en social planlösning vilket disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring och behagliga ytskikt något som är genomgående för hela bostaden. Ett renoverat och stilrent kök med köksö och gott om arbetsytor. Matplatsen är belägen i en öppen och social planlösning mot kök med stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Från matsalsdelen nås den härliga uteplatsen med magiskt solläge. Lägenheten är generöst tilltagen med två fräscha och helkaklade badrum varav det ena utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett stort och rogivande master bedroom med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober

- Slående takhöjd
- Mycket smakfullt
- Stor uteplats
- Attraktivt beläget

Ta chansen att förvärva en unik lägenhet med ett attraktivt läge och en slående takhöjd - Välkomna till denna perfekt planerade bostad med bevarade originaldetaljer. Bostaden har stilrena materialval och en social planlösning vilket disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring och behagliga ytskikt något som är genomgående för hela bostaden. Ett renoverat och stilrent kök med köksö och gott om arbetsytor. Matplatsen är belägen i en öppen och social planlösning mot kök med stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Från matsalsdelen nås den härliga uteplatsen med magiskt solläge. Lägenheten är generöst tilltagen med två fräscha och helkaklade badrum varav det ena utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett stort och rogivande master bedroom med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. På nedre plan finns ett mindre rum som med fördel kan användas som sovrum eller kontor efter eget behov. Sist men inte minst har vi ett fantastiskt sovrum med slående takhöjd och ett otroligt ljusinsläpp via de vackra och stora fönsterpartierna, samt fjärrstyrda markiser mot solen vid behov. Gott om förvaringsmöjligheter finns i en stor klädkammare samt tillhörande vindsförråd.

Lägenheten håller en hög standard genomgående med en känsla av rymd och ståt. Bredband ingår även i månadsavgiften. Belägen på populär adress med absolut närhet till allt du behöver. Solid förening med mycket god ekonomi samt en härlig innergård med flera gemensamma sittplatser samt grill.

Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information.

Ett tillfälle ni inte vill missa. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 895 000 kr 32 167 kr/kvm
Boarea 90 kvm
Antal rum 3.5 rum
Avgift
5 495 kr
Visningar

lördag 1 juni kl. 12:00 - 12:30

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

lördag 1 juni kl. 12:00 - 12:30

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här