Responsgatan 18

Etagelägenhet med möjlig uthyrningsdel - Totalt 92kvm - Dubbla badrum - Möjlig 4:a

Till salu Telefonplan - Midsommarkransen Stockholm kommun

* Egen entré till nedre plan
* Dubbla badrum
* Uthyrningsdel på nedre plan
* Möjlig 3-4rok
* Snabbt tillträde om så önskas
* Fin köksdel med de senaste vitvarorna
* Behaglig golvvärme & tvättmaskin/tumlare
* Golv i mattlackad ekfanér & ljusa väggar
* Bara tre minuter till tunnelbana & service
* Föreningen äger marken (dvs. ej tomträtt)

Välkommen till denna stilfulla etage lägenhet om totalt 92 kvadratmeter yta, fördelade på två välplanerade våningsplan som ger dig känslan av ett hus i miniformat. På éntreplan finner du en rymlig och inbjudande sällskapsyta där det moderna Vedum-köket står i fokus. Köket är utrustat med kvalitetsmaskiner och stilrena vitvaror, och övergår sömlöst i en elegant matplats som i sin tur öppnar upp mot en trivsam uteplats i västläge. Tänk dig varma sommarkvällar i solnedgången med nära och kära - en ypperlig plats för avkoppling och sociala tillställningar. Badrum med tvättmaskin med torktumlarfunktion och behaglig golvvärme. Till höger om ingången så finns en perfekt yra som går att använda som barnrum eller kontor

* Egen entré till nedre plan
* Dubbla badrum
* Uthyrningsdel på nedre plan
* Möjlig 3-4rok
* Snabbt tillträde om så önskas
* Fin köksdel med de senaste vitvarorna
* Behaglig golvvärme & tvättmaskin/tumlare
* Golv i mattlackad ekfanér & ljusa väggar
* Bara tre minuter till tunnelbana & service
* Föreningen äger marken (dvs. ej tomträtt)

Välkommen till denna stilfulla etage lägenhet om totalt 92 kvadratmeter yta, fördelade på två välplanerade våningsplan som ger dig känslan av ett hus i miniformat. På éntreplan finner du en rymlig och inbjudande sällskapsyta där det moderna Vedum-köket står i fokus. Köket är utrustat med kvalitetsmaskiner och stilrena vitvaror, och övergår sömlöst i en elegant matplats som i sin tur öppnar upp mot en trivsam uteplats i västläge. Tänk dig varma sommarkvällar i solnedgången med nära och kära - en ypperlig plats för avkoppling och sociala tillställningar. Badrum med tvättmaskin med torktumlarfunktion och behaglig golvvärme. Till höger om ingången så finns en perfekt yra som går att använda som barnrum eller kontor.

Interiören präglas av ett neutralt färgval och naturligt ljusinsläpp som förstärker den öppna känslan. Vardagsrummet, med utgång till uteplatsen, bjuder på ypperliga möjligheter för umgänge och avkoppling. Det genomgående ljusa golvet bidrar till en varm och hemtrevlig atmosfär.

På det nedre plan finner du rummen som är lika välkomnande och fridfulla. Stort rum som har plats för en stor säng och övrig möblemang. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att omdisponera till ytterligare ett sovrum eller arbetsrum för den som så önskar. Badrum 2 på nederplan som också har golvvärme och dusch.

Detta är en bostad som inte bara erbjuder en fantastiskt trevlig boendemiljö utan också en placering i ett eftertraktat område med närhet till både stadspuls och natur. Områdets lugna gator, blandade med lekplatser, grönområden och goda kommunikationer gör det till en idealisk plats för såväl småbarnsfamiljen som det professionella paret eller singeln.

Sammanfattningsvis är denna bostad en unik möjlighet för dig som söker det där lilla extra - två våningsplan med all tänkbar komfort, en stor uteplats som fångar eftermiddags- och kvällssolen, och möjligheten att skapa upp till fyra rum efter eget behov. Missa inte chansen att förvärva detta drömboende där varje kvadratmeter är omsorgsfullt planerad och utformad för att passa en modern livsstil.

Lägenheten vetter mot föreningens gårdssida och är därmed skyddad mot ljud och buller från Södertäljevägen då man också har isolerat lägenheterna väldigt bra. Här bor man i en förening som äger marken och har 345 lägenheter samt en förhållandevis låg belåningsgrad.

Busshållplats nära huset med åtta minuters resa till Älvsjö station och anslutning till pendeltåg. Här finns hållplats för nattbuss om man reser kollektivt under dygnets mörkaste timmar. Här bor du nära Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana. Närliggande Tellusborgsvägen anses i dagsläget som en av Stockholms mest eftertraktade gator utanför city. En minut till nya ICA Supermarket Telefonplan och nyligen öppnade den tippade succén Svenska Tapasköket som redan drar fulla hus. Ett par minuter bort ligger mysiga Café Hitom som är värd många återkommande besök.

Endast tre minuter till tunnelbana, Konstfack, service, Hyper Island, träningsanläggningar som MittGym ca 2 minuter från lägenheten, klättercenter samt restaurang Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Här finner du även lokala pärlor i form av nyöppnade braksuccén Krubb i LM Ericssons gamla vaktkur, A.B. Café och Söderbergs bageri som rostar utmärkt kaffe för den kräsne. Utmed Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken, Pizzabakeren, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India, stenugnsbageri Bonne Femme samt Svenska sushiköket. Ett par minuter till Västberga Handel med Coop, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolag.

Här ligger även flera underbara inredningsbutiker såsom På Andra Våningen, 2 Little Spoons, Koffertmannen, lampaffären Svenska Armaturer, Dunke Design med moderna industriella möbler, Vintagefabriken och duktiga Mimmi Staaf. Besök gärna anrika biograf Tellus anno år 1920 som erbjuder filmvisningar, kulturkvällar samt jazzspelningar. I närområdet finner du träningsanläggningar, yogastudio och Stockholms klättercenter. Två minuter till Telefonplan CrossFit som erbjuder maxad träning i renoverade lokaler.

Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. Här samlas idag många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Många företag har flyttat hit eftersom de uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade "Telefonplansandan". Vid Telefonplan har mycket planerats samt projekteras och mer är på gång att ske i detta otroligt nyskapande bostadsområde.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 295 000 kr 93 370 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Biarea 46 kvm
Avgift
5 486 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här