Södra Ringvägen 2E

Eftertraktad trea med exklusiva materialval!

Kommande försäljning Centrum Västerås kommun

Hjärtligt välkomna till denna unika bostad, belägen på attraktiva Östermalm. Här möts du av väl genomtänkta och moderna materialval, så som marmorbänkskiva och fantastiska golv. De mörka tonerna bidrar till en exklusiv och lugnande känsla. Utmärkt läge för att flytta närmare city och dess höga puls men samtidigt bibehålla lugnet i hemmet. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för de sociala tillställningarna. Två rogivande sovrum varav master-bedroom med stor garderobsvägg och klädkammare, som med fördel kan nyttjas som kontor. Helkaklat badrum med mörk fondvägg som matchar golvet, utrustat med tvättmaskin och torktumlare, kommod, wc och dusch med duschväggar

Hjärtligt välkomna till denna unika bostad, belägen på attraktiva Östermalm. Här möts du av väl genomtänkta och moderna materialval, så som marmorbänkskiva och fantastiska golv. De mörka tonerna bidrar till en exklusiv och lugnande känsla. Utmärkt läge för att flytta närmare city och dess höga puls men samtidigt bibehålla lugnet i hemmet. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för de sociala tillställningarna. Två rogivande sovrum varav master-bedroom med stor garderobsvägg och klädkammare, som med fördel kan nyttjas som kontor. Helkaklat badrum med mörk fondvägg som matchar golvet, utrustat med tvättmaskin och torktumlare, kommod, wc och dusch med duschväggar. Utöver den utsökta kärnan återfinns en trivsam inglasad balkong mot innergården, perfekt för att förlänga sommaren.

Bo i en stabil förening med centralstationen och City som granne. Inom ett par minuters gångavstånd nås även livsmedelsaffärer och grönskande promenadstråk samt Mälaren. Missa inte möjligheten att flytta in denna trivsamma lägenhet med mycket hög standard!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 76 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 177 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här