Järnvägsgatan 28

Charmig våning med soldränkt balkong i hjärtat av Sundbyberg!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Kommande bostad. Kontakta mäklare för mer info!

I hjärtat av centrala Sundbyberg erbjuds nu denna fina våning med balkong i högt och soligt söderläge!

Denna charmiga våning från 50-talet har vackra bevarade orginalgolv, fungerande öppen spis och en solig balkong med utgång från vardagsrum. Här har solen fritt spelrum från förmiddag till kväll och ni kan njuta av en fin insynsskyddad utsikt i högt läge. Samtliga sovrum är mycket generösa till ytan och för dem som önskar kan matsalen omdisponeras till ännu ett sovrum. Köket är välutrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis samt ugn. Bostaden har ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt separat gäst-wc. Goda förvaringsutrymmen finns i flertalet garderober och klädkammare

Kommande bostad. Kontakta mäklare för mer info!

I hjärtat av centrala Sundbyberg erbjuds nu denna fina våning med balkong i högt och soligt söderläge!

Denna charmiga våning från 50-talet har vackra bevarade orginalgolv, fungerande öppen spis och en solig balkong med utgång från vardagsrum. Här har solen fritt spelrum från förmiddag till kväll och ni kan njuta av en fin insynsskyddad utsikt i högt läge. Samtliga sovrum är mycket generösa till ytan och för dem som önskar kan matsalen omdisponeras till ännu ett sovrum. Köket är välutrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis samt ugn. Bostaden har ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt separat gäst-wc. Goda förvaringsutrymmen finns i flertalet garderober och klädkammare.

Garage finns i huset!

Här bor ni med närhet till allt man kan önska sig i form av kommunikationer, restauranger, butiker, service mm. Pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar nås på 2-3 minuters promenad från porten. I Sundbyberg har man alltid nära även till naturen med härliga grönområden kring Lötsjön och golfängarna, Marabouparken, Ursviks motionsområde och promenadstråken vid Bällstaån med möjlighet att promenera längst vattnet hela vägen in till Karlberg och Kungsholmen.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 112 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
4 766 kr
Mäklare Sundbyberg

Extra kontaktperson

Nathalie Westerdahl

0709-73 22 99 08-522 480 80 nathalie.westerdahl@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här