Karmgatan 79

Till salu Våxnäs Karlstad kommun

- Toppfräsch standard
- Parkering från start!
- Låg avgift i trygg HSB förening.
- Inglasad balkong

Med största nöje presenterar jag nu denna denna toppfräscha 3:a på populära Karmgatan. Tack vare den genomgående fina standarden är det bara att flytta in och börja trivas. Föreningen har en riktigt stark ekonomi där parkering ingår från start. Belåningen för föreningen ligger endast på 1640 kr/kvm. Inga avgiftshöjningar som man kunde se just nu. Avstämning med ordförande 2024-05-14. Läget på bostaden ligger avskilt och lugnt samtidigt som du har all service nära när du ska göra dina ärenden

- Toppfräsch standard
- Parkering från start!
- Låg avgift i trygg HSB förening.
- Inglasad balkong

Med största nöje presenterar jag nu denna denna toppfräscha 3:a på populära Karmgatan. Tack vare den genomgående fina standarden är det bara att flytta in och börja trivas. Föreningen har en riktigt stark ekonomi där parkering ingår från start. Belåningen för föreningen ligger endast på 1640 kr/kvm. Inga avgiftshöjningar som man kunde se just nu. Avstämning med ordförande 2024-05-14. Läget på bostaden ligger avskilt och lugnt samtidigt som du har all service nära när du ska göra dina ärenden.

Interiört är bostaden i riktigt bra skick. I hallen finns avhängning för ytterkläder och skor direkt till vänster om entrén. Lite längre in till vänster i bostaden tar en inre hall er vidare till ett duschrum och till ett av de två sovrummen. Duschrummet har kakel och klinker och här finns anslutning för en tvättmaskin. Sovrummet har bra storlek vilket gör det enkelt att få plats med dubbelsäng och tillhörande förvaring. Till höger om entrén finns bostadens andra sovrum som idag används som ett barnrum. Från detta rum har ni utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum större delen av året. Från sovrummet tar ni er vidare in i det renoverade och fina köket. Avslutningsvis finns ett stort vardagsrum där man får plats med både soffgrupp och matbord för den som önskar det. Fint genomgående ljusinsläpp från två håll i bostaden.

HSB Brf Våxnäs är en välskött förening med god ekonomi, som omfattas av fastigheterna Ramen 1 och 2 i Karlstad. Föreningens hus bildades 1963. De har adresserna Karmgatan 59-115 och är belägna ca 2,5 km från både centrum och Bergvik köpcenter. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade hos Folksam där även bostadsrättstillägg ingår.

Service, fin natur och förbindelser finns alldeles runt knuten. Välkommen med er intresseanmälan!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 315 kr
Mäklare Karlstad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Våxnäs Årsredovisning 2022
Energideklaration Karmgatan 79

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här