Visirvägen 36

Underbar 4:a med radhuskänsla - Balkong i sydväst!

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad på Visirvägen 36!

Nu har jag nöjet att presentera denna hemtrevliga bostad om 74kvm med alla rätt för att hela familjen ska trivas.
Denna bostad har egen entré bara en trappa upp. Ni har fantastiska detaljer genom hela bostaden såsom fönster i allavädersträck, detta skänker ljuvligt ljusinsläpp i hela bostaden. Ni har gott om förvaring samt balkong med bästa solläge. Här bor ni i en modern 4:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Bostaden erbjuder öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för större matgrupp intill bostadens vackra balkong! Ni har helkaklat badrum utrustad med tvättmaskin för extra komfort. Ni har en hall med gott om förvaring, samt tre rymliga sovrum! Ni har områdets kanske bästa balkong! På balkongen har ni sol från morgon till kväll, här ryms en loungesoffa eller bord och stolar, så ni har plats för alla nära och kära när de är på besök

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad på Visirvägen 36!

Nu har jag nöjet att presentera denna hemtrevliga bostad om 74kvm med alla rätt för att hela familjen ska trivas.
Denna bostad har egen entré bara en trappa upp. Ni har fantastiska detaljer genom hela bostaden såsom fönster i allavädersträck, detta skänker ljuvligt ljusinsläpp i hela bostaden. Ni har gott om förvaring samt balkong med bästa solläge. Här bor ni i en modern 4:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Bostaden erbjuder öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för större matgrupp intill bostadens vackra balkong! Ni har helkaklat badrum utrustad med tvättmaskin för extra komfort. Ni har en hall med gott om förvaring, samt tre rymliga sovrum! Ni har områdets kanske bästa balkong! På balkongen har ni sol från morgon till kväll, här ryms en loungesoffa eller bord och stolar, så ni har plats för alla nära och kära när de är på besök.

Utöver fantastiskt hem blir ni också medlemmar i en hemtrevlig och välskött förening.
Huset har byggår 2006 så i mycket gott skick! Man får bästa av två världar, egen entré och radhuskänsla. Fast i bostadsrättsformat!
Ni har utöver förvaringen i bostaden stort rymligt förråd som hör till bostaden.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/ E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Åker man kommunalt är Sätra eller Fruängen närmaste tunnelbana.
Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.
Detta är ett hem ni inte vill missa, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson redan idag för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 74 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 472 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här