Palissadvägen 14

Fantastisk 3 rummare i Segeltorp!

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska bostad på Palissadvägen 14!

Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i absoluta toppklass med 2,6 m i takhöjd. Här bor ni i en modern 3:a med genomgående stilrena materialval och fräscha ytskikt. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap och utgång till den härliga uteplatsen. Uteplatsen är i perfekt solläge med utsikt över föreningens innergård. Topprustad badrum som utgör en ljus och fräsch känsla samt tvätt del erbjuds i badrummet. 2 rymliga sovrum varav en större

Välkomna till denna fantastiska bostad på Palissadvägen 14!

Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i absoluta toppklass med 2,6 m i takhöjd. Här bor ni i en modern 3:a med genomgående stilrena materialval och fräscha ytskikt. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap och utgång till den härliga uteplatsen. Uteplatsen är i perfekt solläge med utsikt över föreningens innergård. Topprustad badrum som utgör en ljus och fräsch känsla samt tvätt del erbjuds i badrummet. 2 rymliga sovrum varav en större. I de stora sovrummet finns det garderobsväggar med gott om förvaring. I hallen har man goda förvaringsmöjligheter och en rymlig klädkammare. TV med 23 bas kanaler & Bredband 500/100 Mbit/s ingår i avgiften.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Åker man kommunalt är Sätra eller Fruängen närmaste tunnelbana. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 79 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
6 309 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar Brf palissaden 2020
Energideklaration
Årsredovisning_2022
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här