Olof Af Acrels Väg 5, vån 4

Välplanerad med avgränsad sovalkov!

Till salu Hagastaden Solna kommun

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN - Kontakta ansvarig mäklare 0708-99 47 67 för privat visning**

- El ingår i avgiften
- Hagastaden / Karolinska
- Gym, tvättstuga och bastu finns på entréplan
- Välplanerad
- Sovalkov

I ett utmärkt läge hittar du denna välplanerade 1:5:a. Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och en rymlig klädkammare. Badrummet är helkaklat och här finns badkar, WC och handfat. En unik sovalkov med plats för större säng och förvaring. Sovalkoven får ljusinsläpp via fönsterpartier som även har en rullgardin inbyggd. Vardagsrummet är rymligt och här har du plats med valfri möblemang och TV. Bostaden präglas av välplanerade ytor och smart lösning med sovalkov

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN - Kontakta ansvarig mäklare 0708-99 47 67 för privat visning**

- El ingår i avgiften
- Hagastaden / Karolinska
- Gym, tvättstuga och bastu finns på entréplan
- Välplanerad
- Sovalkov

I ett utmärkt läge hittar du denna välplanerade 1:5:a. Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och en rymlig klädkammare. Badrummet är helkaklat och här finns badkar, WC och handfat. En unik sovalkov med plats för större säng och förvaring. Sovalkoven får ljusinsläpp via fönsterpartier som även har en rullgardin inbyggd. Vardagsrummet är rymligt och här har du plats med valfri möblemang och TV. Bostaden präglas av välplanerade ytor och smart lösning med sovalkov. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl och frys. Lägenheten har stora fönsterpartier och en fransk balkong vilket ger rummet ett generöst ljusinsläpp och bidrar till den luftiga och ljusa känslan.

På Olof af Acrels väg 5 bor man i det attraktiva och expanderande området mellan Vasastan och Solna vid namn Hagastaden, den innerstadsdel där Stockholm och Solna möts. Området sträcker sig från Norra Stationsgatan in över Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Inom kort så kommer huvuddelen av denna nya stadsdel stå klar med restauranger och närservice samt t-banans gröna linje. På promenadavstånd når du St:Eriksplan med sitt rika utbud av service och restauranger. Inte långt från bostaden nås även Torsplan med ett stort utbud av restauranger, Willys, Hemköp, apotek, Systembolaget, SATS samt caféer. Från Olof af Acrels väg har ni även nära till Solna Centrum med ett rikt utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer med flertalet bussar runt hörnet som snabbt tar dig dit du önskar. Utmärkt för dig som söker ett centralt boende med närhet till vackra naturomgivningar som Hagaparken!

Denna trevliga lägenhet på Olof Af Acrels 5 är ett perfekt val för dig som söker ett första boende med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 450 000 kr 94 231 kr/kvm
Boarea 26 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 858 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovsining 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här