Hovrättsbacken 14

Smakligt renoverad 3:a i centralt läge!

Till salu Centralt Sundsvall kommun

Här erbjuds en renoverad trerumslägenhet som är i utmärkt skick och redo att flytta in i. Lägenheten är belägen på våning 3 av 3 och har naturligt ljus från fönster åt tre håll vilket gör den mycket ljus och trevlig. När du kliver in möts du av en öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter, där det finns utrymme för både soffgrupp och matbord, och från vardagsrummet når vi balkongen med plats för utemöbler. Köket är fint renoverat och utrustat med allt maskinellt som behövs, samt har plats för en matgrupp. Vidare erbjuder bostaden även två rymliga sovrum och förvaringsmöjligheter. Badrummet är elegant och modernt inrett med helkaklade väggar och golvvärme för extra komfort

Här erbjuds en renoverad trerumslägenhet som är i utmärkt skick och redo att flytta in i. Lägenheten är belägen på våning 3 av 3 och har naturligt ljus från fönster åt tre håll vilket gör den mycket ljus och trevlig. När du kliver in möts du av en öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter, där det finns utrymme för både soffgrupp och matbord, och från vardagsrummet når vi balkongen med plats för utemöbler. Köket är fint renoverat och utrustat med allt maskinellt som behövs, samt har plats för en matgrupp. Vidare erbjuder bostaden även två rymliga sovrum och förvaringsmöjligheter. Badrummet är elegant och modernt inrett med helkaklade väggar och golvvärme för extra komfort. Bostaden erbjuder även en wc med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagens sysslor.

Här bor man centralt i en fridfull och familjevänlig miljö med närhet till naturen och vackra promenadvägar. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter i området.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 095 000 kr 27 933 kr/kvm
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 461 kr
Mäklare Sundsvall

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här