Ceresgatan 4B

Charmerande villa med naturens rymd runt hörnet och stadens rytm inom räckhåll!

BESIKTIGAD

Till salu Vättersnäs Jönköping kommun

Det känns lätt att hitta hem till Ceresgatan 4 B. Här finner du en rymlig villa som på riktigt har det där lilla extra och en varm inbjudande atmosfär. Villan är en ståtlig tvåplansvilla med liggande träpanel, svart falsat bandtäckt plåttak och spröjsade fönster. I anslutning till garaget finns idag en fullt utrustad, nyrenoverad och välplanerad studentlägenhet om 17 kvm med egen ingång. Med kort gångavstånd till Sannabadet, som är en riktig pärla bland badplatser och Rosenlundsbankarnas speciella uttryck har du här möjlighet att komma hem till ett riktigt bra läge. Rofyllt men inte avlägset. Nyligen har en solcellsanläggning om 32 st 450 kWh paneler installerats och beräknas ge en effekt om 11.050 kWh

Det känns lätt att hitta hem till Ceresgatan 4 B. Här finner du en rymlig villa som på riktigt har det där lilla extra och en varm inbjudande atmosfär. Villan är en ståtlig tvåplansvilla med liggande träpanel, svart falsat bandtäckt plåttak och spröjsade fönster. I anslutning till garaget finns idag en fullt utrustad, nyrenoverad och välplanerad studentlägenhet om 17 kvm med egen ingång. Med kort gångavstånd till Sannabadet, som är en riktig pärla bland badplatser och Rosenlundsbankarnas speciella uttryck har du här möjlighet att komma hem till ett riktigt bra läge. Rofyllt men inte avlägset. Nyligen har en solcellsanläggning om 32 st 450 kWh paneler installerats och beräknas ge en effekt om 11.050 kWh. Till elbilen finn en Zaptecladdare.

Sväng in och parkera på uppfarterna i armerad matrisgjuten cement, som är genomfärgad och underhållsfri, utanför det stora dubbelgaraget (41 kvadratmeter) med de extra höga samt smidiga motordrivna garageportarna och stanna upp ett ögonblick. Ta ett par steg runt hörnet där den den lummiga, påkostade och inbjudande trädgården skymtar. Vackra och praktiska stensättningar lagt på betongbäddar ger dig mer möjlighet att njuta stilla i stället för att underhålla och det finns ett flertal platser i trädgården där du kan sitta ner. Trädgården vaktas av ett stort och ståtligt päronträd som är vackert upplyst när det är mörkt och ger svalkande skugga under årets varma dagar. En väl utrustad friggebod och en fin berså skapar insynsskydd och vildvinets klättrande grenar tycks omfamna den runda uteplatsen och skapar en lummig plats att samlas på.

Husets framsida ramas in och skyddas av stora block i Tranåsgranit från en gammal ladugård och på vägen mot entrén välkomnas du av både Magnolia och Syrénhortensia.

När du kliver innanför dörren möts du av en ombonad hall med bra förvaringsmöjligheter. Ett par trappsteg upp och hela första våningen ligger framför dig. Till höger har du ett välplacerat, ljust och helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och vackra detaljer.

Till vänster har du husets välplanerade kök med väl tilltagna arbetsytor. De vita skåpsluckorna och bänkskivorna i svart komposit skapar både kontrast och rymd mot det vitlaserade plankgolvet i massiv ek. Utanför köksfönstret finns ett inbjudande uterum som binder samman ute och inne på ett sömlöst sätt. I anslutning till köket finns ett stort och ljust rum med kombinerad matsal och sällskapsyta med en vacker fiskbensparkett i ek. I mitten av rummet finner du en braskamin som sprider just den där hjärtliga hemtrevnaden som känns lite extra bra i magen.

En gedigen trappa i ek och med stilfullt svart smidesräcke leder dig till ovanvåningen där du finner husets fyra sovrum och ett centrerat allrum. Förvaringsmöjligheterna är generösa och ljuset flödar precis som på nedanvåningen in från både öst och väst. Från husets masterbedroom når du en balkong som ger dig chans att njuta av både sjöglimt mot Vättern och möjlighet att vädra sängkläder om så önskas. Fräsch luft strömmar lätt genom hela huset som har en synnerligen god ventilation och ett friskt inomhusklimat som betyder mycket.

Behöver du komma undan en stund kan du smita ner till husets källarvåning. Där kan du som är lite frusen sätta dig i bubbelbadkaret en stund eller hoppa in i den moderna bastun med tonade glasväggar för att få upp värmen ordentligt. Materialvalen i det stora badrummet är genomgående av hög klass. Väggarna pryds av vita tidlösa kakelplattor, ljust klinkergolv och på kommoden finns en vacker marmorskiva.

Tvättstugan ligger i anslutning till det stora badrummet och källarvåningen har ett tillbyggt rum med övernattningsmöjligheter, en rymlig matkällare och fantastiska förrådslösningar.

Huset är ursprungligen byggt 1916 men har sedan dess byggts ut och renoverats vid ett flertal tillfällen, både invändigt och utvändigt. Kök, badrum och ytskikt är väl ombesörjda.

Med en kort promenad nås såväl fina stråk utmed Vättern, Sannabadet eller Osets badplats där ni kan ta ett svalkande dopp under heta sommardagar eller kvällar. Även Husqvarna Garden Arena, Elmia, Rosenlundsbadet, Racketcentrum, förskolor och bussförbindelser ligger inom kort gångavstånd.

Husets 206 kvadratmeter boyta och ytterligare 91 kvadratmeter biyta erbjuder gott om möjligheter och har plats för liv och rörelse i alla möjliga konstellationer. Det är som sagt lätt att känna sig hemma på Ceresgatan 4B.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris 9 495 000 kr 46 092 kr/kvm
Boarea 206 kvm
Antal rum 8 rum
Biarea 132 kvm
Visningar

söndag 16 juni kl. 13:00 - 13:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 16 juni kl. 13:00 - 13:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ceresgatan 4b, ED
Ceresgatan 4b, ER
Besiktningsprotokoll
Frågelista - bilaga köpekontrakt
Renoveringslista Ceres

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här