Forskningsringen 80

Terrass i soligt läge i stabil brf med låg avgift!

Till salu Sundbyberg - Ursvik Sundbyberg kommun

- Stor takterrass i söderläge med sol från eftermiddag till solnedgång! Gott om plats för olika möblemang, grill, spabad mm.
- Balkong från master bedroom!
- Två badrum!
- Möjlig fyra se alternativ planlösning
- Öppen planlösning och två sovrum varav ett med balkong.
- Tvärbana som byggs ut i området och beräknas vara klart 2024/2025

Välkommen till en välplanerad och unika våning med ett perfekt läge i Ursvik! Sol hela dagen tack vare en enormt terrass i sydvästläge. Här kan ni möblera med loungehörna, matplats och grill. Terrassen nås praktiskt från vardagsrummet vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ljusbehandlat ekparkett. Köket är exklusivt med gråa skåpsluckor och stor köksö med förvaring inunder

- Stor takterrass i söderläge med sol från eftermiddag till solnedgång! Gott om plats för olika möblemang, grill, spabad mm.
- Balkong från master bedroom!
- Två badrum!
- Möjlig fyra se alternativ planlösning
- Öppen planlösning och två sovrum varav ett med balkong.
- Tvärbana som byggs ut i området och beräknas vara klart 2024/2025

Välkommen till en välplanerad och unika våning med ett perfekt läge i Ursvik! Sol hela dagen tack vare en enormt terrass i sydvästläge. Här kan ni möblera med loungehörna, matplats och grill. Terrassen nås praktiskt från vardagsrummet vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ljusbehandlat ekparkett. Köket är exklusivt med gråa skåpsluckor och stor köksö med förvaring inunder. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro.

Två sovrum ger plats för säng och garderober. Sovrummet har gott om plats för garderober och annan förvaring. Utöver allt detta erbjuds två stora badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har flertalet garderober som erbjuder mycket goda förvaringsutrymmen i såväl sovrum och hall. Ytterligare förvaringsutrymmen finns i bostadens externa källarförråd.

Äntligen erbjuds en chans för er att förvärva områdets vackraste lägenhet men samtidigt bo granne med villaområdet och Ursviks motionsområde. Hiss finns i huset!

I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Närhet till Mall of scandinavia och Bromma blocks.

Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024. Lätt att ta sig till Arlanda med ca 25 minuters bilfärd.

I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter.
Tvärbanan står klar i området 2024/2025

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Flera förskolor samt skolor nås inom ett par minuter Kymlingeskolan ligger i närheten av bostaden som inrymmer både skola och förskola, dessutom har man Ursviksskolan samt Noblaskolan. Milots förskola, Granatäpplets förskola, Lilla Ursviks förskola samt förskolan Forskaren ligger alla inom några minuters avstånd. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

Varmt Välkommen på Visning

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 695 000 kr 53 966 kr/kvm
Boarea 87 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 892 kr
Visningar

söndag 26 maj kl. 11:45 - 12:15

Varmt välkommen!

måndag 27 maj kl. 12:00 - 12:30

Varmt välkommen!

Mäklare Sundbyberg

Extra kontaktperson

Nathalie Westerdahl

0709-73 22 99 08-522 480 80 nathalie.westerdahl@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 26 maj kl. 11:45 - 12:15

Varmt välkommen!

måndag 27 maj kl. 12:00 - 12:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Forskningsringen 84
Årsredovisning 2022
Energideklaration Forskningsringen 82
Energideklaration Forksningsringen 80

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här