Kungsbro strand 21

Till salu Kungsholmen Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna rymliga 2:a med stor balkong i soligt sydostläge och kanalutsikt! Här bor ni i omtyckta kvarter med närhet till såväl vatten- och grönområden som City. Lägenheten har ett mycket attraktivt läge i huset på andra våningen med fönster mot lummig gård och kontakt med trädtopparna. Du välkomnas in i en trevlig hall med praktiskt klinkergolv och goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för såväl matgrupp som soffa och TV-möbel. Sovrummet har dubbla ingångar och nås från såväl hallen som vardagsrummet. Här ryms bland annat dubbelsäng, garderober och skrivbord. Från sovrummet finns utgången till den möblerbara balkongen

Varmt välkomna till denna rymliga 2:a med stor balkong i soligt sydostläge och kanalutsikt! Här bor ni i omtyckta kvarter med närhet till såväl vatten- och grönområden som City. Lägenheten har ett mycket attraktivt läge i huset på andra våningen med fönster mot lummig gård och kontakt med trädtopparna. Du välkomnas in i en trevlig hall med praktiskt klinkergolv och goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för såväl matgrupp som soffa och TV-möbel. Sovrummet har dubbla ingångar och nås från såväl hallen som vardagsrummet. Här ryms bland annat dubbelsäng, garderober och skrivbord. Från sovrummet finns utgången till den möblerbara balkongen. Genom en tidsenlig skjutdörr nås det stilfulla köket med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Välutrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, köksfläkt och kyl/frys. Badrummet är helkaklat med ljusa materialval och utrustat med wc, handfat, spegel, dusch och tvättmaskin. Föreningen genomgår just nu ett stambyte, vilket innebär att badrummet kommer att renoveras i sin helhet utan kostnad för den boende. Preliminär tidsplan för start i denna port är 2027/2028. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Brf Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1 031 lägenheter och 47 hyreslokaler. Föreningen äger marken som de 12 välkända bostadshusen ritade av Sven Wallander står på. Bra bekvämligheter för medlemmarna såsom bland annat 5 takterrasser, 4 tvättstugor, 4 övernattningslägenheter, 5 cykelrum och garage/parkeringsplatser. Belåningsgraden uppgår till 4 622 kr/kvm enligt ÅR 2022.

Lägenhetens oslagbara läge invid Klara sjö kombinerar charmen av vatten och grönska med gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator. Utanför porten har du tillgång till det uppskattade motionsstråket Kungsholmen runt, utegym, parker och vattenområden. Här finns också ett stort utbud av service såsom bland annat mataffärer, apotek, systembolag och gym. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Rådhusets T-bana (blå linje) och flertalet bussar samt gångavstånd till Centralstationen med tåg, Arlandabanan och flygbussarna.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 3 895 000 kr 89 540 kr/kvm
Boarea 43,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 607 kr
Mäklare Kungsholmen

Extra kontaktperson

Ida Rylander

08-545 554 00 ida.rylander@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Stambyte-informationsfolder
Energideklaration Kungsbro strand 25
Energideklaration KBS21
Energideklaration Kungsklippan 20
Energideklaration Kungsklippan 22
Energideklaration Kungsholmsgatan 11
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här