Parkvägen 6

Trevlig familjevilla med attraktivt läge på friköpt hörntomt!

BESIKTIGAD

Till salu Surahammar Surahammar kommun

- Attraktivt belägen med centralt läge
- Stor friköpt hörntomt
- Chans att skapa ditt drömboende

Varmt välkommen till Parkvägen 6 och denna charmiga 1,5-plansvilla med källare! Entréplan erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning, ett stort och praktiskt kök med plats för matbord intill trevligt fönsterparti. Vardagsrummet är rymligt med eldstad (ej fungerande), ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i stor garderob. Från detta rum nås villans takade altan. På entréplan finns även en wc. På övreplan återfinns en hall och två mycket väl tilltagna rum med exemplariska förvaringsutrymmen via garderober och kattvindar. Källarplan har stora förrådsutrymmen, bastu med dusch samt tvättstuga. Här bor ni bekvämt med friköpt tomt om 959 kvm med hörnläge, indragen fiber och fjärrvärme

- Attraktivt belägen med centralt läge
- Stor friköpt hörntomt
- Chans att skapa ditt drömboende

Varmt välkommen till Parkvägen 6 och denna charmiga 1,5-plansvilla med källare! Entréplan erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning, ett stort och praktiskt kök med plats för matbord intill trevligt fönsterparti. Vardagsrummet är rymligt med eldstad (ej fungerande), ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i stor garderob. Från detta rum nås villans takade altan. På entréplan finns även en wc. På övreplan återfinns en hall och två mycket väl tilltagna rum med exemplariska förvaringsutrymmen via garderober och kattvindar. Källarplan har stora förrådsutrymmen, bastu med dusch samt tvättstuga. Här bor ni bekvämt med friköpt tomt om 959 kvm med hörnläge, indragen fiber och fjärrvärme. Äldre standard invändigt. Tak bytt 2017 och fönster 2015. Plats för flera bilar på uppfart.

Parkvägen 6 är belägen i en trevlig och väletablerad del av Surahammar. Området kännetecknas av vackra grönområden, närhet till vatten och en lugn atmosfär som lockar till avkoppling och rekreation. I närheten av Parkvägen 6 finner du bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, och caféer vilket gör vardagen enkel och praktisk. Dessutom finns det gott om skolor, förskolor och andra utbildningsinstitutioner i närheten vilket gör området attraktivt för familjer med barn. Med närheten till Surahammars centralstation har du även utmärkta kommunikationsmöjligheter för pendling och resor till närliggande städer som Västerås och Stockholm. Sammanfattningsvis erbjuder Parkvägen 6 och dess omgivningar en harmonisk och bekväm livsstil med närhet till både stadsliv och natur, vilket gör det till en attraktiv plats att trivas på en lång tid framöver.

Kontakta gärna ansvarig mäklare Joanna Närling för mer information.
Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris 1 350 000 kr 13 107 kr/kvm
Boarea 103 kvm
Antal rum 4 rum
Biarea 44 kvm
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktningsprotokoll Parkvägen 6
Frågelista Parkvägen 6
Energideklaration Parkv

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här