Tecknarvägen 7

Välplanerad och unik 3a högt upp i huset!

Till salu Huvudsta - Ingenting Solna kommun

- Två balkonger
- Insynsskyddat högt upp i huset
- Möjlig 4a
- Nära innerstan, natur och kommunikationer

Det är med stolthet jag presenterar denna välplanerade 3a högt upp i huset i populära brf Ektorget. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det genomgående läget och balkongen vetter mot soligt söderläge in mot innergården. Du välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober och till höger når du de stora och sociala ytorna som bjuds på mellan kök och vardagsrum. I köket finns gott om förvaring i flertalet lådor och skåp, här finns mycket arbetsyta samt all önskvärd maskinell utrustning som hel kyl och frys, diskmaskin, mikro och ugn. Här finns plats för matbord för det större sällskapet och från fönstren ser du ut över trevliga Ektorget. Badrummet är stort med tvättmaskin, torktumlare och dusch med glasvägg. Master bedroom bjuder på gott om förvaring samt plats för 180-säng

- Två balkonger
- Insynsskyddat högt upp i huset
- Möjlig 4a
- Nära innerstan, natur och kommunikationer

Det är med stolthet jag presenterar denna välplanerade 3a högt upp i huset i populära brf Ektorget. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det genomgående läget och balkongen vetter mot soligt söderläge in mot innergården. Du välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober och till höger når du de stora och sociala ytorna som bjuds på mellan kök och vardagsrum. I köket finns gott om förvaring i flertalet lådor och skåp, här finns mycket arbetsyta samt all önskvärd maskinell utrustning som hel kyl och frys, diskmaskin, mikro och ugn. Här finns plats för matbord för det större sällskapet och från fönstren ser du ut över trevliga Ektorget. Badrummet är stort med tvättmaskin, torktumlare och dusch med glasvägg. Master bedroom bjuder på gott om förvaring samt plats för 180-säng. Härifrån nås den härliga balkongen i direkt söderläge och med utsikt över den lummiga och trevliga innergården. Det andra sovrummet går att använda både som barnrum eller huvudsovrum med dubbelsäng.
Detta är en fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats!

I Brf Ektorget bor du in en ekonomiskt stabil och nytänkande förening med 117 lägenheter. Föreningen håller bra takt på amorteringen av föreningens lån samt har låg räntekänslighet på bara 19%. Här finns en gemensamhetslokal, grovtvättstuga, miljö- & återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Till föreningen hör även en lummig innergård med gemensam uteplats med grillmöjligheter, lekyta och cykelparkering. Under föreningen finns 77 garageplatser för föreningens medlemmar att hyra. Det är Corepark AB som hanterar uthyrningen. Garaget erbjuder vanliga p-platser, ladd-platser, natt- och helg platser samt bilpool.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 100 000 kr 62 195 kr/kvm
Boarea 82 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 033 kr
Visningar

onsdag 17 juli kl. 17:45 - 18:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

onsdag 17 juli kl. 17:45 - 18:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här