Brännarvägen 5

Optimalt planerad - härlig balkong med sol - kontorsutrymme!

Till salu Sundbyberg - Ursvik Sundbyberg kommun

I bästa läget med smart planlösning, genomgående hög standard med ljusa materialval och fina fönsterkarmar finner ni denna bostad. Här bor du i en öppen atmosfär med stora och många fönster. Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum med tvättmaskin och välplanerat sovrum med egen klädkammare med separat fönster. Fantastiskt kök i stilren grå färg och bra förvaring. Från sovrummet når du ett mindre rum som kan nyttjas som hemmakontor, walk-in-closet eller ett mindre extra rum! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar goda sociala ytor. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och flertalet fönster som ger ett underbart ljusinsläpp

I bästa läget med smart planlösning, genomgående hög standard med ljusa materialval och fina fönsterkarmar finner ni denna bostad. Här bor du i en öppen atmosfär med stora och många fönster. Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum med tvättmaskin och välplanerat sovrum med egen klädkammare med separat fönster. Fantastiskt kök i stilren grå färg och bra förvaring. Från sovrummet når du ett mindre rum som kan nyttjas som hemmakontor, walk-in-closet eller ett mindre extra rum! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar goda sociala ytor. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och flertalet fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen med sol!

- Härlig balkong i soligt läge
- Smart planlösning med ett stort sovrum och ett mindre rum (med fönster) som kan nyttjas som kontorsrum, barnrum eller walk-in-closet.
- Kombinerad tvättmaskin och golvvärme i badrummet.
- Modern och fräsch bostad
- Belägen i Ursvik som är ett växande område
- Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025. Ca 15 minuters gångavstånd till Rissne T-bana.
- Matbutiker, kafé, gym och restauranger alldeles i närheten. Gångavstånd till Igelbäck naturreservat (ca 15min).
- Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Krubb samt Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt och med cykelavstånd till Mall of Scandinavia och Sundbybergs centrum är möjligheterna oändliga!

Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går strax utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan är under uppbyggnad i Ursvik. Ursviks torg som blir hjärtat av området med flertalet restauranger, butiker och vårdcentral planeras att färdigställas 2024/2025. Under våren 2024/2025 öppnar även tvärbanan med två stationer i Ursvik (ena vid torget och andra i norra delen av området).

Välkomna på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 46 702 kr/kvm
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 489 kr
Visningar

söndag 26 maj kl. 12:30 - 13:00

Varmt välkommen!

måndag 27 maj kl.

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 26 maj kl. 12:30 - 13:00

Varmt välkommen!

måndag 27 maj kl.

Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Brf Ursvik 6 Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här