Garvis Carlssons gata 14

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Välkomna till Råsundas bästa läge, här ligger denna optimala 1:a med utsikt över föreningens mysiga innergård. Här finner man en bostad med genomgående hög standard. Den franska balkongen nås från allrummet och bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom sina stora dubbeldörrar. Stilrent badrum utrustat med en kombimaskin för bekvämligheten. Köket har gott om förvaring och arbetsytor för den som gillar att laga mat, utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Sammanfattningsvis erbjuder lägenheten ljusa och luftiga utrymmen med en social och mycket välplanerad planlösning med lättmöblerade ytor. Goda förvaringsmöjligheter i förrådet som är inbyggt i bostaden

Välkomna till Råsundas bästa läge, här ligger denna optimala 1:a med utsikt över föreningens mysiga innergård. Här finner man en bostad med genomgående hög standard. Den franska balkongen nås från allrummet och bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom sina stora dubbeldörrar. Stilrent badrum utrustat med en kombimaskin för bekvämligheten. Köket har gott om förvaring och arbetsytor för den som gillar att laga mat, utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Sammanfattningsvis erbjuder lägenheten ljusa och luftiga utrymmen med en social och mycket välplanerad planlösning med lättmöblerade ytor. Goda förvaringsmöjligheter i förrådet som är inbyggt i bostaden. I avgiften ingår vatten, värme, Telia Triple Play (bredband, tv, ip-telefoni). Förbrukad el debiteras via månadsavgiften . Parkeringsmöjligheter finns i garage inom fastigheten.

Detta är ett hem för den kräsne som söker ett modernt och bekvämt boende i ett central läge. Här har ni allt ni kan tänkas behöva inom räckhåll, bara 5 min i bilfärd in till Vasastan.

På promenadavstånd nås Solna C med god service och shopping, ett annat alternativ är Westfield Mall of Scandinavia som erbjuder en uppsjö av bra restauranger, utmärkt shopping och Filmupplevelser på IMAX i gallerian. Här ligger också större livsmedelsaffärer, service och SATS. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Uppe i Råsunda invid Stråket finns flera trevliga caféer, bageri och restauranger i olika prisklasser däribland Supreme Burger och Texas Longhorn som har härliga uteserveringar på sommaren. Tar man sig till Filmstaden hittar man Råsundas egna SF- biograf, väldigt pittoreskt för spontana biobesök.

Vill ni koppla av i det gröna eller rasta hunden ligger Skytteholmsparken nära eller Råstasjön och Lötsjön med fina motionsslingor på ca 5 km, på vägen kan man stanna till för en kaffe i Gröna stugan. En kort bil- eller bussfärd bort ligger Hagaparken, Kronprinsessans hemmaplan. Här kan ni besök Fjärilshuset, avnjuta en picknick, eller ta ett svalkande dopp i Brunnsviken. Invid vattnet ligger Haga tennis med fina utomhusbanor med vy ner mot vattnet.

Kommunikationerna kan knappast bli bättre, här bor ni i Solnas knutpunkt! Närmsta T-bana är blåa linjen - Solna Centrum, tvärbanan stannar ett stenkast bort och trafikerar sträckan mellan Solna station och Alvik. Vid Solna station kan ni också hoppa på pendeltåget. Flertalet bussar passerar precis i närheten med anslutning till bl.a. Odenplan, Sundbyberg station, Brommaplan, Ekerö, Mörby och Älvsjö.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 37 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 831 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här