Brunnshögsgatan 40

Charmig 1:a och med rymlig balkong!

Till salu Brunnshög Lund kommun

Välkomna till ett hem vars kvadratmeter utnyttjas på ett snyggt och effektivt sätt. Det första som möter oss väl inne i bostaden är en öppen och praktiskt hall med plats för avhängning direkt till höger samt förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden nås det smakfulla köket som ligger i öppen anslutning till allrummet. Köksinredningen är grå och behaglig och här finns gott om förvaringsutrymme, utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggd micro, diskmaskin och fläkt. Rummet ger plats för såväl matbord med sittplatser, liksom soffgrupp och sovrumsdel. Den generösa balkongen med utsikt över den fridfulla innergården förhöjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljus som strömmar in vilket skapar en genomgående känsla av rymd

Välkomna till ett hem vars kvadratmeter utnyttjas på ett snyggt och effektivt sätt. Det första som möter oss väl inne i bostaden är en öppen och praktiskt hall med plats för avhängning direkt till höger samt förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden nås det smakfulla köket som ligger i öppen anslutning till allrummet. Köksinredningen är grå och behaglig och här finns gott om förvaringsutrymme, utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggd micro, diskmaskin och fläkt. Rummet ger plats för såväl matbord med sittplatser, liksom soffgrupp och sovrumsdel. Den generösa balkongen med utsikt över den fridfulla innergården förhöjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljus som strömmar in vilket skapar en genomgående känsla av rymd. Badrummet är rymligt och elegant i stilren design, fullt utrustat med wc, kommod, dusch med glasväggar samt spegelskåp.

På bottenvåningen finns gemensamma utrymmen med lounge och pentry, som med fördel får nyttjas av föreningens medlemmar för trevliga sammankomster. I närheten av det sociala ytorna finns också en gemensam tvättstuga samt en verkstad där du kan underhålla din cykel eller låna verktyg. Gården är grönskande och väl omhändertagen, här finns bland annat ett växthus, sittplatser, cykelparkering, pergola och dessutom erbjuds odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Föreningen Brf Life strävar efter att främja en miljövänlig och bilfri livsstil som därav inkluderar medlemskap i en digital bilpooltjänst.

Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil.

I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området.

Missa inte chansen att uppleva denna kvadratsmarta bostad med alla bekvämligheter därtill och hela Lunds utbud inom räckhåll.

Varmt välkomna till visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 750 000 kr 50 000 kr/kvm
Boarea 35 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 807 kr
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Ekonomisk plan
Brf Life - Situationsplan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här