Götaforsvägen 28, 2 tr

Rymlig 1:a med balkong i stabil HSB förening

Till salu Stureby - Enskede Stockholm kommun

Accepterat pris - Välkommen till denna trivsamma 1:a med utmärkt läge i grönskande Stureby! Här erbjuds en luftig planlösning med stort och fint original kök med separat matplats och ett stort vardagsrum med utgång till balkong i söder. Med utmärkt läge högt upp i fastigheten fås ett mycket ljust boende med minimal insyn och fri grönskande vy. Det charmiga köket har snedställda överskåp, bakbord samt fina beslag i original. Från matplatsen har man utblick över lugna och grönskande Götaforsvägen. Vardagsrummet har vacker parkett i original och i hallen finns goda förvaringsutrymmen. Badrum från stambytet i mitten av 90-talet med badkar, wc och handfat. I anslutande källare finns också ett förråd och i avgiften ingår såväl Kabel-TV som 1000 mbit/s bredband

Accepterat pris - Välkommen till denna trivsamma 1:a med utmärkt läge i grönskande Stureby! Här erbjuds en luftig planlösning med stort och fint original kök med separat matplats och ett stort vardagsrum med utgång till balkong i söder. Med utmärkt läge högt upp i fastigheten fås ett mycket ljust boende med minimal insyn och fri grönskande vy. Det charmiga köket har snedställda överskåp, bakbord samt fina beslag i original. Från matplatsen har man utblick över lugna och grönskande Götaforsvägen. Vardagsrummet har vacker parkett i original och i hallen finns goda förvaringsutrymmen. Badrum från stambytet i mitten av 90-talet med badkar, wc och handfat. I anslutande källare finns också ett förråd och i avgiften ingår såväl Kabel-TV som 1000 mbit/s bredband.

Här bor man dessutom på en av Sturebys bästa adresser i stabil HSB-förening med låg belåning och de större underhållen genomförda. Föreningens medlemmar har tillgång till gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum via föreningen. Flertalet grillplatser och grönytor finns också inom föreningen. Här har man ca 10 minuter till tunnelbanan, 15 minuter in till stan och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. I området finns pizzeria och PLOQ. Fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från målarfärg till livsmedel finns på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 100 000 kr 47 191 kr/kvm
Boarea 44,5 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
3 864 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Ombyggnadsinformation 2021
Premoria byggnation Örbyleden
Info gällande badrum i Brf Stureby
Stadgar 2024
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här