Södra Ringvägen 2E

Stor femma på sjunde våningen med utsikt över Västerås!

Kommande försäljning Östermalm Västerås kommun

- Beläget på sjunde våningen med fantastisk utsikt över Västerås
- Rymligt boende om hela 115 kvm
- Inglasad balkong och terrass
- Sällan till salu

Näst högst upp i huset på våning sju av åtta välkomnas ni till denna majestätiska femma om hela 115 kvadratmeter med milsvid utsikt över Västerås skyline från flertalet fönster. Här bor ni på populära Östermalm i ett modernt och mycket trivsamt boende med närhet till Mälaren, tågstation och Västerås city. Bostaden präglas av ett genomgående klassiskt ekparkettgolv, vackra ytskikt och medvetna materialval som sträcker sig genom hela lägenheten. Med öppen planlösning mellan kök och allrum så är detta perfekt för större tillställningar och den större familjen. Generöst vardagsrum med utgång mot den soliga och inglasade balkongen. Fyra rogivande sovrum utspridda i olika delar av bostaden varav en av dessa med egen terrass. Vidare återfinns dubbla helkaklade badrum varav ena med tvättmaskin och torktumlare

- Beläget på sjunde våningen med fantastisk utsikt över Västerås
- Rymligt boende om hela 115 kvm
- Inglasad balkong och terrass
- Sällan till salu

Näst högst upp i huset på våning sju av åtta välkomnas ni till denna majestätiska femma om hela 115 kvadratmeter med milsvid utsikt över Västerås skyline från flertalet fönster. Här bor ni på populära Östermalm i ett modernt och mycket trivsamt boende med närhet till Mälaren, tågstation och Västerås city. Bostaden präglas av ett genomgående klassiskt ekparkettgolv, vackra ytskikt och medvetna materialval som sträcker sig genom hela lägenheten. Med öppen planlösning mellan kök och allrum så är detta perfekt för större tillställningar och den större familjen. Generöst vardagsrum med utgång mot den soliga och inglasade balkongen. Fyra rogivande sovrum utspridda i olika delar av bostaden varav en av dessa med egen terrass. Vidare återfinns dubbla helkaklade badrum varav ena med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du ogenerat högt upp i huset med allt du kan tänkas behöva ett stenkast bort. Gott om förvaring via två stora klädkammare och garderob i hallen samt förråd i källaren. Ett modernt boende att trivas länge i!

Ekonomiskt välmående förening med fastighet i toppskick. Här bor du i ett attraktivt område på eftersökta Östermalm med närhet till allt du önskar. Inom några minuters promenad når du centralstation, livsmedelsaffärer och Västerås citys stora utbud.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 115 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
7 045 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här