Marieborgsgatan 2

Välkommen till denna optimalt planerade fyra centralt belägen i Ursvik med balkong i bästa solläge!

Kommande försäljning Sundbyberg kommun

Välplanerad 4a med dubbla wc - Balkong - Naturnära!

Hallen är luftig och välkomnar med praktisk förvaring. Från hallen når man badrummet som är generöst och helkaklat i stilrena färgval. Förvaring i form av kommod samt skåp ovan arbetsyta till tvättmaskin och torktumlare. Vidare in från hallen har man en gästtoalett som är helkaklad. Sovrum 1 har plats för både säng och övrig möblering längs ena väggen. Sovrum 2 är rogivande och luftigt, även här har man plats för både säng samt förvaring. Sovrum 3, master-bedroom har utrymme för dubbelsäng samt förvaring

Välplanerad 4a med dubbla wc - Balkong - Naturnära!

Hallen är luftig och välkomnar med praktisk förvaring. Från hallen når man badrummet som är generöst och helkaklat i stilrena färgval. Förvaring i form av kommod samt skåp ovan arbetsyta till tvättmaskin och torktumlare. Vidare in från hallen har man en gästtoalett som är helkaklad. Sovrum 1 har plats för både säng och övrig möblering längs ena väggen. Sovrum 2 är rogivande och luftigt, även här har man plats för både säng samt förvaring. Sovrum 3, master-bedroom har utrymme för dubbelsäng samt förvaring. Här når man utgången till den härliga balkongen i soligt läge. Köket är stilrent med vita skåp och lådor samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl och frys, spishäll, ugn, mikro samt fläkt och diskmaskin. Ett fönster ovan diskbänk som skänker ljus till köket. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket som tillsammans med generösa fönster med fritt läge gör detta rummet otroligt ljust och luftigt. Gott om plats för både matsalsgrupp samt större soffgrupp om man så önskar. Genomgående golv i hela lägenheten och fina ytskikt. I fastigheten finns omtyckta restaurangen Brödernas, i området finns mini-livs, flertalet lekplatser, naturreservat och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop.

- Dubbla wc, varav ena med duschkabin och badkar!
- Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.
- Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. Lekplatser och idrottsanläggningar.
- Stabil och populär brf med låg avgift.
- Välplanerad bostad med tre rymliga sovrum.
- Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025
- Flertalet populära förskolor och skolor finns i närheten. (Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Dessutom finns Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola).
- Motionsspår och naturreservat runt knuten.
- Smart planlösning med mycket förvaringsytor. Externt källarförråd i huset.

Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går bland annat sträckningen Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 81 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 821 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Energideklaration Milstensvägen

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här