Fogdevreten 10, 3 tr

Äntligen till salu! Optimalt planerad etta ett stenkast från Vasastan!

Till salu Karolinska Solna kommun

**Accepterat pris**

- Optimalt läge ett stenkast från Vasastan!
- Snabbt tillträde möjligt!
- Relax med bastu i föreningen!
- Nära kommunikationer & restauranger!
- Närhet till brett nöjesutbud!
- Hagaparken med fina promenadstråk!
- Stabil Brf!
- Gym, bastu och trevlig innergård!

Nu finns det möjlighet att bli ny ägare till denna ytterst yteffektiva 1:a som är belägen i ett expansivt och eftertraktat läge med Vasastan som er närmsta granne! Lägenheten ligger högt upp i fastigheten med utsikt över föreningens trivsamma omgivningar. I bostaden finner man en öppen och genomgående stilrena ytskikt, här nyttjas samtliga kvadratmetrar optimalt. Vardagsrummet disposition möjliggör flera goda inredningsalternativ samt ett rymligt kök med utmärkt förvaring. Lägenheten erbjuder gott om ljusinsläpp genom vältilltaget fönsterparti. Badrummet är helkaklat (från stambyte 2023) med gott om utrymme utrustat med golvvärme. Rymlig hall utrustad med flertalet garderober. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni skall trivas och känna er som hemma

**Accepterat pris**

- Optimalt läge ett stenkast från Vasastan!
- Snabbt tillträde möjligt!
- Relax med bastu i föreningen!
- Nära kommunikationer & restauranger!
- Närhet till brett nöjesutbud!
- Hagaparken med fina promenadstråk!
- Stabil Brf!
- Gym, bastu och trevlig innergård!

Nu finns det möjlighet att bli ny ägare till denna ytterst yteffektiva 1:a som är belägen i ett expansivt och eftertraktat läge med Vasastan som er närmsta granne! Lägenheten ligger högt upp i fastigheten med utsikt över föreningens trivsamma omgivningar. I bostaden finner man en öppen och genomgående stilrena ytskikt, här nyttjas samtliga kvadratmetrar optimalt. Vardagsrummet disposition möjliggör flera goda inredningsalternativ samt ett rymligt kök med utmärkt förvaring. Lägenheten erbjuder gott om ljusinsläpp genom vältilltaget fönsterparti. Badrummet är helkaklat (från stambyte 2023) med gott om utrymme utrustat med golvvärme. Rymlig hall utrustad med flertalet garderober. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni skall trivas och känna er som hemma. Detta är en bostad för er med högt ställda krav!

Område:
På Fogdevreten bor ni bekvämt med bara en kort promenad till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Här finns även den populära restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Brf Tomteboda 1 är en mycket stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi där flera av de större renoveringarna är genomförda. Föreningen har sålt av mark till Nordr vilket är en bidragande faktor till den goda ekonomin. Som boende i föreningen har ni tillgång till föreningens gym, bastu, tvättstuga och två trevliga grillplatser på innegården. Mer info om alla spännande nyheter finns på föreningens hemsida, www.tomteboda1.se

Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar er in till S:t Eriksplan där ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer och pendeltåg från Stockholm Odenplan. Odenplan nås också via en trevlig promenad. Flygbussen går smidigt från Thorax-Aulan. Ca år 2028 kommer den nya tunnelbanelinjen mellan Odenplan och Arenastaden ha en tunnelbaneuppgång i närheten av bostaden.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! - Hamilton Elander, Notar Solna

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 2 125 000 kr 62 500 kr/kvm
Boarea 34 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 365 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Fogdevreten 4
Energideklaration Fogdevreten 8
Energideklaration Fogdevreten 14
Energideklaration Fogdevreten 10
Årsredovisning 2022
Energideklaration Fogdevreten 12

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här