Sollentunavägen 291

Optimalt planerad 2:a med stor balkong i soligt läge!

Till salu Sollentuna Häggvik Sollentuna kommun

- Stor balkong
- Norrviken sjön som närmsta granne
- Öppen och ljus tvåa
- Lugnt område, nära till allt

Varmt välkomna till denna underbara 2:a vid Häggviks strand! Unikt tillfälle att få förvärva denna påkostade lägenhet i Häggvik Strand med snygga material och fantastiska fönsterpartier. Hela lägenheten präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier som ger fint ljusflöde och en fantastisk balkong. När du kommer in i lägenheten möts du av en öppen hall med god förvaring. Lägenheten besitter öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här har du även plats för en större matgrupp. Köksinredningen är stilren med vita luckor, spis , ugn, diskret inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Från köket tar du dig vidare till den trevliga balkongen, här har du plats för en stor loungegrupp och matgrupp. I badrummet finner du duschhörnan och även tvättmaskin samt torktumlare

- Stor balkong
- Norrviken sjön som närmsta granne
- Öppen och ljus tvåa
- Lugnt område, nära till allt

Varmt välkomna till denna underbara 2:a vid Häggviks strand! Unikt tillfälle att få förvärva denna påkostade lägenhet i Häggvik Strand med snygga material och fantastiska fönsterpartier. Hela lägenheten präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier som ger fint ljusflöde och en fantastisk balkong. När du kommer in i lägenheten möts du av en öppen hall med god förvaring. Lägenheten besitter öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här har du även plats för en större matgrupp. Köksinredningen är stilren med vita luckor, spis , ugn, diskret inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Från köket tar du dig vidare till den trevliga balkongen, här har du plats för en stor loungegrupp och matgrupp. I badrummet finner du duschhörnan och även tvättmaskin samt torktumlare.

Förutom närheten till Norrviken sjön med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även kort promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet.

Häggviks handelsplats ligger lättillgängligt och erbjuder det mesta man kan behöva av butiker och service. Det är cykelavstånd till både Häggviks Handelsplats och Sollentuna centrum. Till Täby centrum åker du smidigt med bil och till Mall of Scandinavia kan du ta pendeltåget. I Norrvikens centrum finns en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött, vårdcentral med mera. Närheten till både pendeltågsstation och pendlarbuss gör det enkelt och smidigt att resa till jobb, aktiviteter och till city när man känner för att ta del av stadspulsen.
Till pendeltågsstationen i Häggvik är det ca 700 meter och därifrån når du T-Centralen på ca 19 minuter. Närmsta busshållplats ligger på Minervavägen ca 100 meter bort och därifrån kan du åka till pendeltåget i Häggvik eller vidare bort till Sollentuna station alternativt mot Holmboda eller Pukvägen åt andra hållet. Med bil är du snabbt ute på E4:an mot City eller Arlanda.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 750 000 kr 52 885 kr/kvm
Boarea 52 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 569 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsrevovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här