Flyinge kungsgård 1817

Vackert parhus anno 1925 bland uppväxta omgivningar i populära Flyinge!

Till salu Flyinge Lund kommun

På eftertraktad adress och minst sagt spännande läge vid Flyinge Kungsgård erbjuds ett imponerande parhus med större trädgård och smickrande charm! Unik möjlighet att bo i ett vackert parhus från 1932 i fantastisk häst- och kulturmiljö. Bostadsrätt på fyra rum och kök om 111 kvm med egen stor trädgård. Många charmiga detaljer såsom brädgolv, spegeldörrar och spröjsade fönster. För att förhöja mysfaktorn ytterligare är det möjligt att installera en braskamin i vardagsrummet. Byggnaderna är klassade som byggnadsminnen. Planlösningen är flexibel och eventuellt kan man göra om planlösning vid behov. Exempelvis har ena grannen byggt badrum på övre plan och ytterligare ett sovrum där

På eftertraktad adress och minst sagt spännande läge vid Flyinge Kungsgård erbjuds ett imponerande parhus med större trädgård och smickrande charm! Unik möjlighet att bo i ett vackert parhus från 1932 i fantastisk häst- och kulturmiljö. Bostadsrätt på fyra rum och kök om 111 kvm med egen stor trädgård. Många charmiga detaljer såsom brädgolv, spegeldörrar och spröjsade fönster. För att förhöja mysfaktorn ytterligare är det möjligt att installera en braskamin i vardagsrummet. Byggnaderna är klassade som byggnadsminnen. Planlösningen är flexibel och eventuellt kan man göra om planlösning vid behov. Exempelvis har ena grannen byggt badrum på övre plan och ytterligare ett sovrum där. Man skulle även eventuellt kunna bygga ytterligare ett våningsplan alternativt öppna upp till nock.

Just nu satsas det enormt mycket i området med byggnationer av internationella tävlingsbanor, den uppskattade restaurangen Gastro Gaspari med upp till 700 platser och moderna stall.

Området är omgivet av vacker natur som ger lugn och ro samt möjligheter till friluftsliv. Närheten till djurliv, inklusive hästar och andra djur, erbjuder interaktionsmöjligheter. Trots landsbygden finns tillgång till närliggande restauranger och caféer för social samvaro. Naturreservat i närheten erbjuder natursköna promenader. Boendemiljön är mysig med högt i tak och luftighet, vilket ger en känsla av välbefinnande. Den stora trädgården möjliggör utomhusaktiviteter och avkoppling med insynsskydd av växtligheten. Trevliga grannar skapar en känsla av gemenskap. Trots landsbygden finns bekvämligheter och tjänster nära till hands. Planer för utveckling inkluderar restauranger och internationella tävlingsbanor, vilket indikerar tillväxt och nya möjligheter.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 395 000 kr 30 586 kr/kvm
Boarea 111 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
5 899 kr
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

stadgar_brf Gula Gatan Flyinge Kungsgård
Årsredovisning verksamhetsåret 2022-2023 sign inkl RB

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här