Änggatan 5

Hemtrevlig och rymlig 1,5:a i centrala Lund!

Kommande försäljning Lund - Centrum Lund kommun

Uppskattad adress i centrala Lund! Charmig 30-tals lägenhet inspirerad av funktionalismen med ett idylliskt läge som fångar vårens magi. Belägen i ett lugnt och centralt område erbjuder denna bostad en fridfull plats nära stadsparken och Botaniska trädgården. Ljusa och vackra trägolv välkomnar dig in i detta hemtrevliga hem, där högt i tak och elegant stuckatur skapar en luftig känsla. En smart sovalkov optimerar utrymmet och ger lägenheten en känsla av större rymd. Köket är både praktiskt och modernt, med gott om förvaringsutrymme och en fräsch inredning. Ett vackert kaklat badrum tillför ytterligare karaktär till bostaden. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en skrubb inom lägenheten för praktisk förvaring av städutrustning och andra tillbehör

Uppskattad adress i centrala Lund! Charmig 30-tals lägenhet inspirerad av funktionalismen med ett idylliskt läge som fångar vårens magi. Belägen i ett lugnt och centralt område erbjuder denna bostad en fridfull plats nära stadsparken och Botaniska trädgården. Ljusa och vackra trägolv välkomnar dig in i detta hemtrevliga hem, där högt i tak och elegant stuckatur skapar en luftig känsla. En smart sovalkov optimerar utrymmet och ger lägenheten en känsla av större rymd. Köket är både praktiskt och modernt, med gott om förvaringsutrymme och en fräsch inredning. Ett vackert kaklat badrum tillför ytterligare karaktär till bostaden. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en skrubb inom lägenheten för praktisk förvaring av städutrustning och andra tillbehör. Dessutom inkluderas två förråd på vinden samt ett i källaren för extra utrymme och bekvämlighet. Denna lägenhet är en perfekt kombination av historisk charm och modern bekvämlighet, vilket gör den till en idealisk plats att kalla hem.

Änggatan, belägen mitt i centrala Lund, erbjuder inte bara en bostad utan en hel livsstil. Med en mängd restauranger, livsmedelsbutiker och grönområden som Stadsparken och Botaniska trädgården på promenadavstånd, finns det alltid något att upptäcka. För den som söker avkoppling eller inspiration finns även ett brett utbud av shopping och mysiga caféer att utforska. Dessutom ger den centrala adressen enkel tillgång till Universitetet, Lunds centralstation och sjukhusområdet. En lummig innergård bjuder in till avkoppling och möjligheter till utomhusliv, medan närheten till stadens puls ger en bekväm livsstil där gång- och cykelavstånd är normen. Bostadsrättsföreningen är välskött och deras ekonomi är sund. Förmånliga avgifter och låg belåningsgrad generellt.


Kontakta mäklaren för ytterligare information och för att boka en visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 295 000 kr 49 891 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
2 532 kr
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar Brf Änggården
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här