Bangatan 19

Kommande försäljning Huvudsta Solna kommun

- Gavellägenhet
- Otrolig ljusinsläpp
- Rymlig 3:a om 82kvm
- Stabil och välskött förening
- Öppen planlösning

Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng eller annan valfri möblering. Här finns generösa förvaringslösningar, inklusive garderober och skåp, som gör det enkelt att organisera dina kläder och personliga ägodelar. Det finns en rymlig klädkammare i lägenheten, vilket är perfekt för att lagra säsongssaker och andra föremål. Bostaden har öppen planlösning med ett ljust kök som har gott om förvaring samt en köksö. Det generösa vardagsrummet har plats för både soffgrupp och ett större matbord. Vardagsrummet öppnar upp sig till en härlig och mysig balkong. Badrummet är helkaklat med en tvättmaskin installerad

- Gavellägenhet
- Otrolig ljusinsläpp
- Rymlig 3:a om 82kvm
- Stabil och välskött förening
- Öppen planlösning

Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng eller annan valfri möblering. Här finns generösa förvaringslösningar, inklusive garderober och skåp, som gör det enkelt att organisera dina kläder och personliga ägodelar. Det finns en rymlig klädkammare i lägenheten, vilket är perfekt för att lagra säsongssaker och andra föremål. Bostaden har öppen planlösning med ett ljust kök som har gott om förvaring samt en köksö. Det generösa vardagsrummet har plats för både soffgrupp och ett större matbord. Vardagsrummet öppnar upp sig till en härlig och mysig balkong. Badrummet är helkaklat med en tvättmaskin installerad.

Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna med närhet till det mesta. Runt hörnet finns restauranger, caféer, matbutik, gym och i närheten ligger Solna Centrum med ett ännu större utbud samt direktbuss till Bromma flygplats. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Om ni önskar gröna och inbjudande promenadstråk finns sådana vid närbelägna Ulvsundasjön och för en längre tur går det att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan, Karlbergs slott eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Närhet till både tunnelbanestationen Västra skogen och Solna Centrum, turen in till T-centralen tar endast sju minuter.

Denna lägenhet på Bangatan 19 är ett perfekt val för den som söker ett hem med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 82 kvm
Antal rum 3 rum
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här