Genuagatan 4

Smakfull fyra med två balkonger och Mälarglimt på populära Öster Mälarstrand!

Kommande försäljning Öster Mälarstrand Västerås kommun

- Högt läge med öppen planlösning
- Två balkonger med Mälarglimt
- Smakfulla val i gott skick
- Två badrum
- Bra beläget på populära Öster Mälarstrand

Varmt välkomna till denna fyra om 97 välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av genomgående parkettbelagt golv och målade väggar. Från köket och vardagsrummet når du en generös inglasad balkong med Mälarglimt. I master bedroom återfinns goda förvaringsmöjligheter via garderob med skjutpartier. Här finner du även den andra balkongen med Mälarglimt och högt läge i huset. Samt två helkaklade badrum, ett med plats för både tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp ovan. Utöver detta återfinns plats för badkar, WC och handfat med tillhörande kommod. I det andra ryms dusch, WC och handfat med tillhörande kommod

- Högt läge med öppen planlösning
- Två balkonger med Mälarglimt
- Smakfulla val i gott skick
- Två badrum
- Bra beläget på populära Öster Mälarstrand

Varmt välkomna till denna fyra om 97 välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av genomgående parkettbelagt golv och målade väggar. Från köket och vardagsrummet når du en generös inglasad balkong med Mälarglimt. I master bedroom återfinns goda förvaringsmöjligheter via garderob med skjutpartier. Här finner du även den andra balkongen med Mälarglimt och högt läge i huset. Samt två helkaklade badrum, ett med plats för både tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp ovan. Utöver detta återfinns plats för badkar, WC och handfat med tillhörande kommod. I det andra ryms dusch, WC och handfat med tillhörande kommod. Tre välplanerade sovrum totalt med goda möjligheter. Utöver detta erbjuds även praktisk förvaring via garderob i hallen.

Attraktivt belägen på populära Öster Mälarstrand med gångavstånd till vatten, grönområden och caféer. Här bor du med fördel i ett hus där utsikten kommer att bevaras då grönskande gräsmatta och träd planeras längs hela vägen från huset. Med tillgång till en rogivande innergård, övernattningslägenhet, gym samt garage är det här ett område att trivas i!

Tillfälle som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 97 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 539 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här