Vaksalagatan 47

Kommande försäljning Fålhagen Uppsala kommun

Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet som för sin storlek har massor att erbjuda. Här välkomnas man av ett ljust kök som är kvadratsmart och erbjuder god förvaring och ljusa färgval som ger ett fräscht intryck. I anslutning till köket så finner vi badrummet som är mycket funktionellt med en härlig vattenfallsdusch samt att de är draget för att ställa in en tvättmaskin. Vardagsrummet erbjuder plats för sällskapsyta och kan möbleras efter önskemål. Fräscha ytor och återigen riktigt fint ljusinsläpp från de stora fönstret. Här hittar vi oss ut till balkongen som har trätrall och utsikt mot det pulserande stadslivet som Uppsala city erbjuder. Denna lägenhet har gått från en 1:a till en mini 2:a genom en smart vägg som skiljer vardagsrummet från sovrummet

Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet som för sin storlek har massor att erbjuda. Här välkomnas man av ett ljust kök som är kvadratsmart och erbjuder god förvaring och ljusa färgval som ger ett fräscht intryck. I anslutning till köket så finner vi badrummet som är mycket funktionellt med en härlig vattenfallsdusch samt att de är draget för att ställa in en tvättmaskin. Vardagsrummet erbjuder plats för sällskapsyta och kan möbleras efter önskemål. Fräscha ytor och återigen riktigt fint ljusinsläpp från de stora fönstret. Här hittar vi oss ut till balkongen som har trätrall och utsikt mot det pulserande stadslivet som Uppsala city erbjuder. Denna lägenhet har gått från en 1:a till en mini 2:a genom en smart vägg som skiljer vardagsrummet från sovrummet. Ett perfekt yteffektivt boende med mycket central placering. Här bor du några minuter från city och centralstationen.

Till bostaden hör ett källarförråd och vindsförråd.

Fålhagen erbjuder närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger alldeles i närhet. Är man sugen på stadspuls tar man sig lätt ner till city på bara några minuters promenad.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 795 000 kr 56 270 kr/kvm
Boarea 31,9 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 146 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Gemensamt bostadsrättstillägg
Stadgar
Brf Ringen - Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här