Åkergränden 9 - kolonistuga (4) på populära Oscarshem II

Inhägnad och uppväxt kolonilott med mysig stuga!

Kommande försäljning Oscarshem Lund kommun

Uppväxt och lummig kolonilott som förädlats oav samma ägare sen 2002. Mysig stuga och flera solvänliga uteplatser inbäddade i grönska! Varmt välkommen till en alldeles underbar kolonilott på populära koloniområdet Oscarshem II. Via en singelbelagd gång med pittoreska stugor på vardera sida välkomnas du till denna röda stuga med liggande träpanel och vita trädetaljer. I trädgården finns flera solvänliga uteplatser på både entrésidan och trädgårdssidan. Trädgården är uppväxt med stora träd, buskar och häckar. Här finns också rabatter med gott om tulpaner och även grönytorna är väl tilltagna. Den är väl omhändertagen av samma ägare de senaste 21 åren! Ute i trädgården finns bland annat en mysig lekstuga och ett oisolerat verktygsskjul med verktyg och maskiner som ingår i överlåtelsen

Uppväxt och lummig kolonilott som förädlats oav samma ägare sen 2002. Mysig stuga och flera solvänliga uteplatser inbäddade i grönska! Varmt välkommen till en alldeles underbar kolonilott på populära koloniområdet Oscarshem II. Via en singelbelagd gång med pittoreska stugor på vardera sida välkomnas du till denna röda stuga med liggande träpanel och vita trädetaljer. I trädgården finns flera solvänliga uteplatser på både entrésidan och trädgårdssidan. Trädgården är uppväxt med stora träd, buskar och häckar. Här finns också rabatter med gott om tulpaner och även grönytorna är väl tilltagna. Den är väl omhändertagen av samma ägare de senaste 21 åren! Ute i trädgården finns bland annat en mysig lekstuga och ett oisolerat verktygsskjul med verktyg och maskiner som ingår i överlåtelsen. Detsamma gäller för de flesta inomhusmöblerna och diverse inredning. På lotten finns vattenutkastare.

Inne i stugan råder ett härligt lugn med flera olika sektioner. Ett rum med inredning för köksgeråd, ett vardagsrum med fönster åt två väderstreck och ett allrum/sovrum mot trädgårdssidan. Även detta rum har fönster åt såväl väster som söder mot trädgården. En elegant detalj är ena väggen som avskiljer rummen med stora glasparti som låter dagsljuset vandra fritt i stugan. Väggarna är mestadels tapetserade och i fönsterna hänger spetsgardiner.

Tänk på att du måste vara folkbokförd i Lunds kommun för att få överta arrendeavtalet.

Välkommen att ta del av denna inbjudande kolonistuga!

Välkommen!

Koloniområdet Oscarshem II nås med infart från Kolonivägen.

På koloniområdet Oscarshem II finns gemensamma toaletter med varmvatten.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 295 000 kr 14 750 kr/kvm
Boarea 20 kvm
Antal rum 3 rum
Tomt 325 kvm
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här