Infanterigatan 9

En välplanerad och totalrenoverad 4:a!

Kommande försäljning Västra Skogen Solna kommun

- Totalrenoverad
- Påkostade matrialval
- Välplanerad 4:a
- Stabil och välskött förening
- Sällan till salu!

När man kommer in i lägenheten bemöts du av en öppen och stor entréhall, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns två generösa klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang, varav ett tredje sovrum som kan användas som kontor eller mindre sovrum. Lägenheten har ett helkaklat och rynligt badrum. Kök och badrum har genomgått stambyte 2009-2012. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering

- Totalrenoverad
- Påkostade matrialval
- Välplanerad 4:a
- Stabil och välskött förening
- Sällan till salu!

När man kommer in i lägenheten bemöts du av en öppen och stor entréhall, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns två generösa klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang, varav ett tredje sovrum som kan användas som kontor eller mindre sovrum. Lägenheten har ett helkaklat och rynligt badrum. Kök och badrum har genomgått stambyte 2009-2012. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Via vardagsrummet tar man sig ut till lägenhetens balkong. Balkongen förlänger bostadens sociala yta och här får man plats med en sitthörna. Lägenheten har stora fönsterpartier vilket ger ett otroligt ljusinsläpp. Utöver de goda förvaringsmöjligheter som lägenheten erbjuder finns det vindsförråd och en matkällare. Hela bostaden präglas av påkostade materialval och är i utmärkt skick, vilket gör den redo att flytta in i utan behov av ytterligare renoveringar.

Byggnaden genomgår just nu fasad-, balkong och fönsterrenovering. Bostaden är belägen i ett välskött hus som byggdes 1962-64. Föreningen är mycket bra med 746 lägenheter, 54 hyresrätter, låg belåningsgrad och de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, tvättstugor, cykel- & barnvagnsförråd och lokal att hyra för 500 kr/dygn.

Kommunikation
Lägenheten är perfekt belägen i gränslandet mitt mellan Kungsholmen, Vasastan och Solna. Solna centrum ligger intill och där finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. Precis utanför porten finns en välsorterad ICA, kort promenad till T-banestationen Västra skogen med dubbla linjer som tar dig in till Stockholms city inom ca 7 minuter och flertalet bussar trafikerar längs gatan utanför. För den bilburne tar ni er snabbt ut på E4 som tar dig både norrut och söderut.

Område
Här bor ni i lugnt och mycket trevligt kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Pampas Marina är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad med kort gångavstånd till Mälaren, en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Huvudsta 4H-gård och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser för barnen och dagis finns i kvarteret.


Denna lägenhet på Infanterigatan 9 är ett perfekt val för den som söker ett hem med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda i en stabil förening.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 79 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 650 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Infanterigata 7,9,11
Energideklaration Infanterigatan 2,4,6
Energideklaration Infanterigatan 23
Årsredovisning 2022
Energideklaration Infanterigatan 1,3,5
Energideklaration Infanterigatan 21-27

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här