Möllevångsvägen 14E

Rymlig trea i markplan med stor uteplats i solsäkert läge

Kommande försäljning Mårtens Fälad Lund kommun

Välkomna till denna optimalt planerade marklägenhet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter, lättmöblerade ytor, vackert ljusinsläpp och stora sociala sällskapsytor.

Det första som möter oss i denna bostad är en praktiskt hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare finner vi ett stilrent kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och släta, vita luckor som gör sig fint till den mörka bänkskivan. De stora fönsterpartiet i kombination med den ljusa köksinredningen gör det ljust och trivsamt att vistas i köket - ett kryddstark nöje för den matlagningsintresserade. I anslutning till köksdelen finns extra utrymme för matplats och stolar. Här finns en tunn glasvägg som på ett snyggt sätt avskiljer köksdelen från vardagsrummet. Det välplanerade vardagsrummet är ljust och luftigt och ger med enkelhet plats för soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Vidare nås den fantastiska uteplatsen i västerläge som erbjuder gott om plats för utemöblemang och umgänge

Välkomna till denna optimalt planerade marklägenhet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter, lättmöblerade ytor, vackert ljusinsläpp och stora sociala sällskapsytor.

Det första som möter oss i denna bostad är en praktiskt hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare finner vi ett stilrent kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och släta, vita luckor som gör sig fint till den mörka bänkskivan. De stora fönsterpartiet i kombination med den ljusa köksinredningen gör det ljust och trivsamt att vistas i köket - ett kryddstark nöje för den matlagningsintresserade. I anslutning till köksdelen finns extra utrymme för matplats och stolar. Här finns en tunn glasvägg som på ett snyggt sätt avskiljer köksdelen från vardagsrummet. Det välplanerade vardagsrummet är ljust och luftigt och ger med enkelhet plats för soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Vidare nås den fantastiska uteplatsen i västerläge som erbjuder gott om plats för utemöblemang och umgänge. Här kan ni med ro samla familj och vänner för härliga sommarkvällar i en varm och välkomnande miljö. Utöver detta finns två stora sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum som är utrustat med dusch, handfat och tvättmaskin.

Möllevången är ett trivsamt och lugnt område med närhet till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, lekplatser och vackra natursköna grönområden. På endast några minuter nås omtyckta Norra kyrkogården och S:t Hans backar för den motionsintresserade. Likväl centrum, universitetet, LTH, Ideon, universitetssjukhuset såsom skolor och förskolor finns i närheten. Brf Briljanten är en aktiv och välskött förening med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård, cykelrum och grillplats.
Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 500 000 kr 32 051 kr/kvm
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 022 kr
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här