Wiboms väg 2

Nyrenoverad 3:a i gavelläge!

Kommande försäljning Västra Skogen Solna kommun

Välkommen till denna moderna och fina 3:a i gavelläge!

Du bemöts av en öppen och stor entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Du har ett nyrenoverat kök i ljusa och moderna färger, här finns det mycket förvaring och gott om arbetsyta och en matplats. Via matrummet tar man sig ut till bostadens stora balkong som ligger i ett lugnt och grönskade läge. Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang. Badrummet är stambytt och är inrett med med dusch, handfat, handukstork, tvättmaskin, WC, vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering

Välkommen till denna moderna och fina 3:a i gavelläge!

Du bemöts av en öppen och stor entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Du har ett nyrenoverat kök i ljusa och moderna färger, här finns det mycket förvaring och gott om arbetsyta och en matplats. Via matrummet tar man sig ut till bostadens stora balkong som ligger i ett lugnt och grönskade läge. Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang. Badrummet är stambytt och är inrett med med dusch, handfat, handukstork, tvättmaskin, WC, vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp med en genomgående planlösning i gavelläge. Bostaden har fina materalval och är utrustad med alla bekvämligheter man kan önska. De stora fönstren som vetter i tre olika väderstreck ger ett otroligt ljusinsläpp. Ljuset tillsammans med den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och gör att lägenheten känns otroligt luftig.

HSB:s Brf Bonken i Solna är en av Solnas stabilaste bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning. Föreningen har en väldigt låg belåning på 2 986 kr/kvm, se Årsredovisning 2022.

I området finns frilufts- och klippbad, 4H-gård, kaféer, Huvudsta Ridskola och seglarskola. Fina omgivningar vid Augustendal och Huvudstabadets utomhuspool liksom härliga uteserveringar och strandkaféer vid Pampas Marina. Barnomsorgen är mycket god med flera närliggande skolor och daghem, bl a Påfågelns Förskola, Granbackaskolan (åk 0-5) och Tallbackaskolan (åk 0-9). I närheten finns även Coop och ICA Nära, restauranger, vårdcentral och flera gym. Ytterligare bra service vid Huvudsta Centrum och Solna Centrum på 15 minuters promenad. Med t-banans två linjer från Västra Skogen tar ni er till innerstan på under tio minuter. För dig som gillar att promenera i grönskan finns fina slingor som sträcker sig flera kilometer längs vattnet intill Ulvsundasjön med Pampas Marina, Hornsbergsstrand och Karlbergs Slott i omgivningarna. I närheten finns även Huvudstabadet med bassäng samt sandstrandsbadet med badbrygga.

Denna moderna lägenhet på Wiboms väg 2 är ett perfekt val för dig som söker ett boende med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 83 kvm
Antal rum 3 rum
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration Wiboms Väg 17-27
Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration Wiboms Väg 12
Energideklaration Wiboms Väg 4
Energideklaration Wiboms Väg 2
Energideklaration Wiboms Väg 8
Energideklaration Wiboms Väg 5-15

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här