Fullersta gårdsväg 8

Elegant villa anno 1934 - placerad i en lugn återvändsgata i populära Fullersta!

BESIKTIGAD

Besiktigat & dolda fel-försäkrat

Till salu Fullersta Huddinge kommun

Nu har jag äntligen nöjet att presentera ert framtida drömhem!

I stadsdelen Fullersta i hjärtat av Huddinge finner ni ett hem som sällan är till salu. Detta hus ligger i det eftertraktade och familjära Fullersta. Det är en klassisk tvåplansvilla med källare. Huset är från 1934 med vackert bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett och öppen spis. Huset stoltserar med sin tidlösa arkitektur och fina grönskande tomt. Detta är ett hem som har varit varmt omhändertaget och det känns direkt när ni kliver in på tomten.

Husets entréplan rymmer alla sociala ytor såsom vardagsrum, kök, matsal och hall. I hallen möts man av gott om förvaring bakom dubbelgarderob med skjutdörrar

Nu har jag äntligen nöjet att presentera ert framtida drömhem!

I stadsdelen Fullersta i hjärtat av Huddinge finner ni ett hem som sällan är till salu. Detta hus ligger i det eftertraktade och familjära Fullersta. Det är en klassisk tvåplansvilla med källare. Huset är från 1934 med vackert bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett och öppen spis. Huset stoltserar med sin tidlösa arkitektur och fina grönskande tomt. Detta är ett hem som har varit varmt omhändertaget och det känns direkt när ni kliver in på tomten.

Husets entréplan rymmer alla sociala ytor såsom vardagsrum, kök, matsal och hall. I hallen möts man av gott om förvaring bakom dubbelgarderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns gäst-WC samt gästrum/kontor. Därefter når man husets mitt och kärna – vardagsrummet. Man slås av ljusinsläppet och hur stort det är. Vardagsrummet har en tillbyggnad som gör att det är extra rymligt och rymmer soffgrupp och annat möblemang. Härifrån når man både matsal och den vackra uteplatsen. Vardagsrummet har allt man kan önska sig, såsom en besiktigad och fungerande öppen spis, fiskbensparkett och gott om ljusinsläpp. I matsalen har de en vacker blomstrande tapet från Laura Ashley, som klär matsalen elegant och ger rummet en varm känsla. Fönsterpartierna i flera väderstreck skänker ljuvligt ljus och en grönskande utsikt.

Husets planlösning har ett härligt flöde och man tar sig runt huset på ett självklart sätt. Köket är designat för umgänge och matlagning. Här finns all maskinell utrustning man kan tänkas behöva, såsom kyl/frys, diskmaskin, integrerad ugn och spishäll samt gott om förvaring i överskåp och underskåp; köket är finsk designat av Elega. I köket möter vardagen elegans och vardagslyx, med ett härligt burspråk som omfamnar den självklara matplatsen i köket med naturen inbjuden. Ovanvåningen i huset är en harmonisk och funktionell utsträckning av hemmet, med två balkonger som erbjuder en fantastisk utsikt – en mot väst och en mot öst. Här upplever ni en hög grad av komfort och bekvämlighet med ett stort badrum och en separat toalett för hela familjens bekvämlighet. På ovanvåningen finns också tre rymliga sovrum, var och en utformad med omsorgsfull tanke på både funktion och estetik. Ett stort sällskapsrum centralt beläget mitt emellan två av sovrummen. Denna yta fungerar som hjärtat på ovanvåningen och binder samman våningen på ett enhetligt sätt. Ovanvåningen erbjuder en gemensam plats för avkoppling och umgänge, vilket skapar en trivsam atmosfär för familj och gäster, då den blir en oas av avskildhet och lugn.

Källarvåningen är inte bara en plats för förvaring, den erbjuder också ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flera garderober. Här finns också ett rymligt badrum med klinkergolv och kakel som klär väggarna. Detta badrum är utrustat med golvvärme och skapar en bekväm atmosfär. Dessutom finns ett charmigt biblioteksrum och en praktisk tvättstuga för ökad funktionalitet. Utöver de bekväma bostadsutrymmena tillhandahåller källaren gott om förvaringsmöjligheter genom flera förråd, vilket skapar en organiserad och välplanerad våning.

Denna charmiga villa blir genast ert drömhem om ni söker det perfekta sammansmältandet av historisk karaktär och modern bekvämlighet, här finns också chans att sätta sin egna prägel.
Med sina två våningar och källarplan erbjuder detta hem generösa utrymmen och en vacker atmosfär. Utöver detta finns ett stort garage på framsidan som rymmer två bilar och förvaring för allt ni kan tänkas behöva förvara. Här kan ni njuta av det bästa av två världar, ett lugnt villaområde med närhet till bra skolor och förskolor samt närhet till Huddinge C och Stockholm City.
.
Denna chans vill ni inte missa, här har ni möjligheten att få ta del av fantastiskt hus på grönskande tomt, med bevara detaljer och möjligheter att renovera så att huset blir ert drömhem!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson redan idag för mer information.

Bil parkering samt garage utanför fastighet.
Busshållsplats för buss 706 ligger mindre än 250m från fastigheten, tar er till Huddinge C på mindre än 5 min.
Tåg från Huddinge C

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 164 kvm
Antal rum 9 rum
Biarea 88 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Besiktningsprotokoll
Energideklaration Fullersta gårdsväg 8

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här