Isgränd 5, 1tr

Modern 1:a i trevligt 50-talshus med fransk balkong!

Till salu Västertorp - Hägerstensåsen Stockholm kommun

Accepterat pris! Med endast ca 200m från tunnelbanestation finner ni denna moderna och stilrena 1:a med genomgående ljusa ytskikt och fransk balkong. Här bor man med grönskan inpå husknuten i trevlig 50-talsfastighet - ett stenkast från centrum med kommunikationer och service. Bostaden passar såväl ensamhushållet som ett par och får ett gott ljusinsläpp tack vare flera fönster.

Lägenheten disponeras enligt följande: välkomnande entré med säkerhetsdörr, hatthylla samt plats för skohylla. Vidare följer allrummet vilket har fint golv samt vitmålade ytskikt. Plats finns för placering av soffa, säng, mindre matbord och övrigt, önskat möblemang. God förvaring finns tack vare en garderob vilken ingår i köp

Accepterat pris! Med endast ca 200m från tunnelbanestation finner ni denna moderna och stilrena 1:a med genomgående ljusa ytskikt och fransk balkong. Här bor man med grönskan inpå husknuten i trevlig 50-talsfastighet - ett stenkast från centrum med kommunikationer och service. Bostaden passar såväl ensamhushållet som ett par och får ett gott ljusinsläpp tack vare flera fönster.

Lägenheten disponeras enligt följande: välkomnande entré med säkerhetsdörr, hatthylla samt plats för skohylla. Vidare följer allrummet vilket har fint golv samt vitmålade ytskikt. Plats finns för placering av soffa, säng, mindre matbord och övrigt, önskat möblemang. God förvaring finns tack vare en garderob vilken ingår i köp. Köksdelen i stilrent vitt utförande har bänkskiva med diskho, läckert kakel på vägg och en maskinpark bestående av kyl med frysfack, spishäll och mikrovågsugn med ugnsfunktion. Badrummet är även det mycket modernt och helkaklat i ljusa kulörer. Här finns wc, spegel, handfat med kommod, dusch med glasdörrar och handduksvärmare. Belysning i tak i form av spotlights. Nuvarande innehavare disponerar även ett förråd.

Brf Kälkbacken 1 är en mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåning samt god ekonomi. Under 2000-talet har flera större renoveringar och underhåll gjorts så som stambyte/relining i kök, bad samt el år 2012/2013, fönsterrenovering under 2011/2012 och renovering av tvättstuga 2011. Fiber finns indraget i fastigheten och föreningen är ansluten till ComHem och Bahnhof med gruppanslutning för 90kr/månad. Föreningen äger marken där 2 st bostadshus finns placerade med adresserna Störtloppsvägen 1-2 samt Isgränd 3-17 och man har sammanlagt 77 st lägenheter i föreningen varav 10 hyresrätter vilka kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring. För medlemmarna finns en mysig och lummig innergård med bland annat grillplats och sandlåda. Föreningen har även tvättstuga i källaren på Isgränd 11 med 3 tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp samt en renoverad samlingslokal på Isgränd 17 vilken kan hyras till exempelvis kalas, övernattning eller andra evenemang. De boende har tillgång till källarförråd, cykelrum för cyklar/barnvagnar och för parkering finns parkeringsplatser för 450 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området på omkringliggande gator och taxa 5. Föreningen brukar anordna en trevlig gemensam föreningsdag/trädgårdsdag under våren respektive hösten med ex korv och fika. För mer information besök föreningens hemsida: www.kalkbacken1.se.

Här bor ni i ett trevligt och populärt område med närhet till det mesta. I närliggande Västertorps centrum finns utöver tunnelbana det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, thai invid tunnelbanan, antikbutik, pizzeria, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Med tunnelbanan som ligger runt husknuten tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Accepterat pris 1 700 000 kr 80 952 kr/kvm
Boarea 21 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 377 kr
Mäklare Liljeholmen

Ansvarig mäklare

Signe Caroline Sjövall

0708-99 79 72 signecaroline.sjovall@notar.se Läs mer om mig

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Brf Kälkbacken 1 Stadgar
energideklaration
Årsredovisning 2020
Årsredovisning 2022
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här