Väverigatan 1

Högst upp i toppmodern byggnad!

Kommande försäljning Valla/T1 Linköping kommun

Välkommen till denna lägenhet i populära Ebbepark. Här möts ni av en otroligt fin och välplanerad lägenhet högst upp huset om 42,8 kvm fördelat på 1,5 rok (1 rok enligt ek plan). Bostaden har stora takfönster som för med sig ett fint ljusinsläpp.

Du välkomnas in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Denna lägenhet med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla och ger harmoni. Stilrent kök från Space Interior vilket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn samt fläkt ovan spishäll. Från vardagsrummet finner ni en stor balkong med fin utsikt över takåsar. Här finns plats för utemöbler och elgrillen! Från entréhallen möts ni av ett fräscht, helkaklat badrum utrustat med dusch bakom vikbara glasdörrar och en kombinationsmaskin för extra vardagskomfort

Välkommen till denna lägenhet i populära Ebbepark. Här möts ni av en otroligt fin och välplanerad lägenhet högst upp huset om 42,8 kvm fördelat på 1,5 rok (1 rok enligt ek plan). Bostaden har stora takfönster som för med sig ett fint ljusinsläpp.

Du välkomnas in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Denna lägenhet med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla och ger harmoni. Stilrent kök från Space Interior vilket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn samt fläkt ovan spishäll. Från vardagsrummet finner ni en stor balkong med fin utsikt över takåsar. Här finns plats för utemöbler och elgrillen! Från entréhallen möts ni av ett fräscht, helkaklat badrum utrustat med dusch bakom vikbara glasdörrar och en kombinationsmaskin för extra vardagskomfort. Vidare finner du ett ljust och trivsamt sovrum med garderobsförvaring. Det stora takfönstret här ger utmärkt ljusinsläpp till rummet.

Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval och tillgång till garage med elbilsladdare, cykelrum, cykeltvätt och hundtvätt.

Denna lägenhet har ett fantastiskt läge med närhet till det mesta. Restauranger, vårdcentral, mataffär och skola finns runt knuten. Med gångavstånd till Linköpings universitet och nära till kollektivtrafik är det perfekt för studenter och pendlare. Området kring Valla/Ebbepark erbjuder grönområden för avkoppling samtidigt som stadens puls och bekvämligheter finns på bekvämt avstånd.

Till bostaden följer även ett källarförråd.
Bostaden disponeras som 1,5 rok (enligt ek plan 1 rok)

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 42,8 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
3 728 kr
Mäklare Linköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

72019150-5cc9-11ec-99d4-2937cfda3a78
e8b738f0-40c9-11ee-8fa2-bd4a68a1ca3f
85ef2f50-2f78-11ee-8efe-a790a6df3c41

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här