Kungssätravägen 64

Stor balkong i söderläge - Stabil förening - Nära -T-bana

Till salu Sätra Stockholm kommun

Visning - OBS Anmälan krävs! Ring eller smsa på 0708994561

Välkommen till en stor och ljus 2:a med balkong i perfekt söderläge. Lägenheten upplevs som mycket rymlig med ett ljust inrett kök med diskmaskin, nya moderna vitvaror som kyl och frys 2023 och köksfläkt 2023. samt massor med köksförvaring och arbetsyta samt yta för stort matbord. Vardagsrum med flera möbleringsalternativ samt utgång till balkongen som har plats för loungegrupp. Helkaklat badrum med waterfall dusch med vatten massagestrålar från 2023 samt bekvämligheter som tvättmaskin med torktumlarfunktion installerat 2023. Massor med förvaring i klädkammare samt i garderober. Stort sovrum med plats för dubbelsäng

Visning - OBS Anmälan krävs! Ring eller smsa på 0708994561

Välkommen till en stor och ljus 2:a med balkong i perfekt söderläge. Lägenheten upplevs som mycket rymlig med ett ljust inrett kök med diskmaskin, nya moderna vitvaror som kyl och frys 2023 och köksfläkt 2023. samt massor med köksförvaring och arbetsyta samt yta för stort matbord. Vardagsrum med flera möbleringsalternativ samt utgång till balkongen som har plats för loungegrupp. Helkaklat badrum med waterfall dusch med vatten massagestrålar från 2023 samt bekvämligheter som tvättmaskin med torktumlarfunktion installerat 2023. Massor med förvaring i klädkammare samt i garderober. Stort sovrum med plats för dubbelsäng.

Brf Teatern i Sätra bildades 2008 och är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 79 lägenheter. Här får du ett behagligt boende med två tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd. garage och ute P - platser för medlemmarna. Föreningen har en låg skuldsättning. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk tillägg för tv och internet 100/100 Mbit via Telia 200kr/mån. Föreningen beslutade att sänka månadsavgiften med 5% från 1 januari 2020 och från den 1 januari 2021 sänktes avgiften ytterligare. Föreningen har även amorterat ner mycket på de gemensamma lånen. Föreningen har en låg belåningsgrad endast 4 868/kvm Föreningens hus ligger alldeles intill Sätradalsparken. Föreningen har installerat solceller på taket slutfördes 2022.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker som Ica, restauranger, frisörsalonger, gym, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 150 000 kr
31 618 kr/kvm
Pris 2 150 000 kr 31 618 kr/kvm
Boarea 68 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 221 kr
Visningar

söndag 25 februari kl. 12:50 - 13:20

Öppen visning - Välkommen!

Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 25 februari kl. 12:50 - 13:20

Öppen visning - Välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här