Förskottsvägen 2, 2tr

Charmig tvåa med välplanerade ytor, balkong i söderläge och närhet till både natur och puls!

Kommande försäljning Hägerstensåsen Stockholm kommun

Välkomna till denna charmiga tvårummare om 55 kvadratmeter, en pärla med renoverat kök och badrum belägen i hjärtat av Hägerstensåsen. Dess läge erbjuder närhet till både centrum med matbutik och service, bussförbindelser och tunnelbana, vilket gör vardagen både enkel och bekväm. Lägenheten är belägen på andra våningen i byggnaden och har fönster åt två väderstreck, en generös takhöjd samt en balkong i söderläge vilket ger rikligt med naturligt ljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Här bjuds man på väldisponerade ytor med fina ytskikt. Stort vardagsrum med plats för en soffgrupp, arbetshörna eller matplats. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett i original. Köket går i sobra kulörer och är utrustat med diskmaskin, kyl/frys samt en spis med induktionshäll

Välkomna till denna charmiga tvårummare om 55 kvadratmeter, en pärla med renoverat kök och badrum belägen i hjärtat av Hägerstensåsen. Dess läge erbjuder närhet till både centrum med matbutik och service, bussförbindelser och tunnelbana, vilket gör vardagen både enkel och bekväm. Lägenheten är belägen på andra våningen i byggnaden och har fönster åt två väderstreck, en generös takhöjd samt en balkong i söderläge vilket ger rikligt med naturligt ljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Här bjuds man på väldisponerade ytor med fina ytskikt. Stort vardagsrum med plats för en soffgrupp, arbetshörna eller matplats. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett i original. Köket går i sobra kulörer och är utrustat med diskmaskin, kyl/frys samt en spis med induktionshäll. Bänkskivor, luckor, golv, blandare och diskmaskin är bytta i fjol och spis samt kyl/frys året innan det. Här ryms en matplats för 4–6 personer. Vidare erbjuds ett badrum som har genomgått en totalrenovering och håller en hög standard med noggrant utvalda materialval, golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Bostadens sovrum som nås både från hallen och vardagsrummet är stort och inrymmer en dubbelsäng och skrivbord eller extra garderob för den som önskar det. Utöver en hall med originalgarderober finns även en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör även två källarförråd.

Brf Förskottet 4 är en välskött bostadsrättsförening belägen i ett eftertraktat område. Föreningen har en stabil ekonomisk grund med många stora och kostsamma renoveringar bakom sig, vilket gör det till en ekonomiskt hållbar investering för dess medlemmar. Marken ägs av föreningen vilket bidrar till en extra trygghet och undanröjer risken för oväntade avgiftshöjningar kopplade till markhyra. Föreningen har 5 lokaler som hyrs ut och 1 hyresrätt kvar som kan ses som en dold tillgång.

Läget är särskilt attraktivt på grund av den perfekta balansen mellan stadsliv och natur. Området är känt för sin grönska och sina parker, samtidigt som stadens puls aldrig är långt borta. Läs mer under fliken "Område".

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 515 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här