Solvägen 7

Nyproducerad enplansvilla med friköpt tomt i eftersökta Kolbäck!

Till salu Kolbäck Hallstahammar kommun

- Nybyggt 2023
- Nymålat utvändigt
- Fiber indraget
- Stilrena materialval
- Enplansvilla med plats för hela familjen
- Social och öppen planlösning med två badrum

Varmt välkomna till Solvägen 7 och denna fantastiska enplansvilla i absolut toppskick. Nu ges möjligheten att förvärva denna nybyggda villa med välplanerade kvadratmeter praktiskt fördelat på ett plan. Bostaden har en boyta om ca 140 kvadratmeter som är fördelat på sex rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett smakfullt kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Plats för valfritt möblemang och ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt utgång till baksida med stora möjligheter att skapa din drömträdgård. Villan erbjuder fyra rogivande sovrum samt ett allrum varav master-bedroom innehar eget badrum med bastu samt klädkammare. Vidare återfinns ytterligare ett badrum, båda är utrustade med kommod, dusch och WC

- Nybyggt 2023
- Nymålat utvändigt
- Fiber indraget
- Stilrena materialval
- Enplansvilla med plats för hela familjen
- Social och öppen planlösning med två badrum

Varmt välkomna till Solvägen 7 och denna fantastiska enplansvilla i absolut toppskick. Nu ges möjligheten att förvärva denna nybyggda villa med välplanerade kvadratmeter praktiskt fördelat på ett plan. Bostaden har en boyta om ca 140 kvadratmeter som är fördelat på sex rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett smakfullt kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Plats för valfritt möblemang och ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt utgång till baksida med stora möjligheter att skapa din drömträdgård. Villan erbjuder fyra rogivande sovrum samt ett allrum varav master-bedroom innehar eget badrum med bastu samt klädkammare. Vidare återfinns ytterligare ett badrum, båda är utrustade med kommod, dusch och WC. Tvättstuga perfekt för barnfamiljen, utrustat med torktumlare, tvättmaskin och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla och moderna materialval. Huset är uppfört med extraisolerade inneväggar och uppvärmt genom vattenburen golvvärme/kamin, ventilation genom frånluft och fiber finns indraget till huset. Detta är ett hem att bara flytta in i och trivas i en lång tid framöver!

Kolbäck erbjuder ett trivsamt samhälle med närhet till skolor, matbutik och fria kommunikationer via buss och en kort cykeltur till tågstation som tar er till Västerås sedan vidare till Stockholm, samtidigt som du har naturens alla underbara möjligheter precis runt knuten.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information (070-579 90 91 / mans.thorn@notar.se).

En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 395 000 kr 24 198 kr/kvm
Boarea 140,3 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 908 kvm
Visningar

måndag 24 juni kl. 17:00 - 17:30

Endast bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

måndag 24 juni kl. 17:00 - 17:30

Endast bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid på Notars hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Boka

Anmäl intresse

Dokument & information

Frågelista

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här