Infanterigatan 4

Välplanerad 4a, två balkonger med sol hela dagen - fasaden klar!

Kommande försäljning Västra Skogen Solna kommun

Varmt välkomna till en välplanerad 4:a med två balkonger!

När man kommer in i lägenheten möts man av en öppen hall med plats för avlastningsyta samt förvaring. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang, samt ett tredje sovrum med egen utgång till en inglasad balkong med förmiddagssol. Via hallen tar man sig till köket som har gott om arbetsyta och förvaring. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även en gäst-WC vilket är bekvämt för både hushållet och gäster. Kök och badrum har genomgått stambyte 2009-2012. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Via vardagsrummet tar man sig ut till lägenhetens andra balkong

Varmt välkomna till en välplanerad 4:a med två balkonger!

När man kommer in i lägenheten möts man av en öppen hall med plats för avlastningsyta samt förvaring. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och valfri möblemang, samt ett tredje sovrum med egen utgång till en inglasad balkong med förmiddagssol. Via hallen tar man sig till köket som har gott om arbetsyta och förvaring. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även en gäst-WC vilket är bekvämt för både hushållet och gäster. Kök och badrum har genomgått stambyte 2009-2012. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Via vardagsrummet tar man sig ut till lägenhetens andra balkong. Balkongen förlänger bostadens sociala yta och här kan man njuta av en otrolig eftermiddag- och kvällssol. Lägenheten har en otrolig rymd och genomgående ljusinsläpp . Bostaden erbjuder också en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Utöver de goda förvaringsmöjligheter som lägenheten erbjuder finns det vindsförråd och en matkällare.

Byggnaden har precis genomgått fasad-, balkong och fönsterrenovering. Bostaden är belägen i ett välskött hus som byggdes 1962-64. Föreningen är mycket bra med 746 lägenheter, 54 hyresrätter, låg belåningsgrad och de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, tvättstugor, cykel- & barnvagnsförråd och lokal att hyra för 500 kr/dygn.

Kommunikation
Lägenheten är perfekt belägen i gränslandet mitt mellan Kungsholmen, Vasastan och Solna. Solna centrum ligger intill och där finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. Precis utanför porten finns en välsorterad ICA, kort promenad till T-banestationen Västra skogen med dubbla linjer som tar dig in till Stockholms city inom ca 7 minuter och flertalet bussar trafikerar längs gatan utanför. För den bilburne tar ni er snabbt ut på E4 som tar dig både norrut och söderut.

Område
Här bor ni i lugnt och mycket trevligt kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Pampas Marina är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad med kort gångavstånd till Mälaren, en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Huvudsta 4H-gård och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser för barnen och dagis finns i kvarteret.


Denna lägenhet på Infanterigatan 4 är ett perfekt val för den som söker ett hem med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 79 13 / sofia.andersson@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 998 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Infanterigata 7,9,11
Energideklaration Infanterigatan 2,4,6
Energideklaration Infanterigatan 23
Årsredovisning 2022
Energideklaration Infanterigatan 1,3,5

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här