Vintervägen 26

Charmig 1:a i hjärtat av Råsunda!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Välkomnande entré och hall med fint trägolv och goda avhängningsmöjligheter. Allrummet är rymligt och här finns plats för önskad möblering. I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig klädkammare. Badrummet är fräscht med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet. Här har man valt att bevara det vackra badkaret i orginal. Köket är mysigt och funktionellt med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här finns det även plats för matbord

Välkomnande entré och hall med fint trägolv och goda avhängningsmöjligheter. Allrummet är rymligt och här finns plats för önskad möblering. I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig klädkammare. Badrummet är fräscht med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet. Här har man valt att bevara det vackra badkaret i orginal. Köket är mysigt och funktionellt med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här finns det även plats för matbord. Via köket tar man sig ut till lägenhetens fantastiska balkong som vetter mot den lummiga och lugna innergården.

På Vintervägen 26 bor ni i hjärtat av Råsunda. Läget i hjärtat av Gamla Råsunda är svårslaget, vackra fastigheter, lummiga omgivningar och utmärkt service ligger runt knuten med flera trevliga restauranger och caféer. Mataffär ligger en kort promenad bort och kommunikationerna är utmärkta. 100 m bort stannar buss 515 med slutstation Odenplan, men som också går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan direkt till exempelvis Bromma Blocks eller Globen. 5 minuters promenad bort stannar T-banans blå linje. T-banan tar er till T-centralen på ca 10 minuter, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Andra busslinjer utmed Råsundavägen, som avgår vid tunnelbanan, är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med pendeltåget eller flygbussarna från Haga Norra. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

NÄROMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt men tre småparker varav en med lekplats och fotbollsplan precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger/ caféer. Mindre matinköp gör ni enklast på Ica Furuvik intill ”Stråket” som bara ligger ett stenkast från porten. Här ligger också Texas Longhorn, Supreme Burger och Esuki sushi som levererar sushi som besökare vallfärdar till. För en after work eller bara livsnjutning i vardagen rekommenderas Enrico´s café & vinbar med trevlig uteservering under sommaren. Vinbaren vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. På kvarterskrogen Dick Turpin kan ni ta en bit mat eller något att dricka samtidigt som olika matcher visas på storbildsskärm. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri med ett brett utbud av småkakor, bullar, frukostfrallor och matbröd. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga butiker.
Uppe i Filmstaden, som ligger vid Näckrosen tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna biograf. Området kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter ett biobesök.
En kort promenad bort ligger Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också Ica Kvantum och Hemköp för större matinköp och ni parkerar bekvämt i garaget under gallerian. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping och lunchrestauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum.


GRÖNOMRDEN /FRITID/ HOBBY
I närområdet ligger två Puls & Träning anläggningar och den personliga yogastudion Little Peace yoga. I Mall of Scandinavia har SATS en stor anläggning med både gym och träningsklasser. För dig som gillar att träna utomhus når ni Råstasjön ett kvarter bort. Råstasjön möter upp Lötsjön och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall. I utkanten av Solna, norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning under vintertid. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar vid Näckrosen som nås på ca 5 minuters promenad. T-banan tar er till Solna C på någon minut eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan - 6 min eller Kista - 5 min. Buss 515 avgår på tvärgatan Råsundavägen. Bussen passerar Solna station och går därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg. Pendeltåget tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan går bort till Globen eller Bromma Blocks.

Denna charmiga lägenhet på Vintervägen 26 är ett perfekt val för dig som söker ett första boende/ övernattnings lägenhet med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 34 kvm
Antal rum 1 rum
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här