Askåkersplan 36

Det är sällan du får en chans som denna!

Kommande försäljning Askim Göteborg kommun

Har du alltid tänkt att du vill komma nära havet, ändå ha en kvart in till centrala Göteborg och ha utrymme till dig och din familj? Här kan du bocka av alla punkter. Den här lägenheten ligger i ett helt rätt läge och i en av de lugnaste delarna i föreningen. Stora fönster släpper in ljuset och tre sovrum ger dig gott om utrymme till familjen att växa. Eftersom att du har tre stora sovrum så tänker man snabbt att vardagsrummet eller förvaringen blir lidande, men här blir du snabbt motbevisad. Två badrum och en soldränkt balkong gör också livet enklare. Vita Fläcken är en väldigt omtyckt och trygg HSB-förening med god ekonomi. En förening med lång erfarenhet och välskötta hus, exempelvis är stamrenoveringen redan avklarad

Har du alltid tänkt att du vill komma nära havet, ändå ha en kvart in till centrala Göteborg och ha utrymme till dig och din familj? Här kan du bocka av alla punkter. Den här lägenheten ligger i ett helt rätt läge och i en av de lugnaste delarna i föreningen. Stora fönster släpper in ljuset och tre sovrum ger dig gott om utrymme till familjen att växa. Eftersom att du har tre stora sovrum så tänker man snabbt att vardagsrummet eller förvaringen blir lidande, men här blir du snabbt motbevisad. Två badrum och en soldränkt balkong gör också livet enklare. Vita Fläcken är en väldigt omtyckt och trygg HSB-förening med god ekonomi. En förening med lång erfarenhet och välskötta hus, exempelvis är stamrenoveringen redan avklarad.

I närheten hittar du salta bad och sköna promenadstråk. Är du sugen på att ta dig in till centrala Göteborg så gör du det snabbt med kommunikationen som går med korta mellanrum.

Det här är alltså en lägenhet som inte lämnas åt slumpen och som du dessutom har chansen att göra till din egen.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 93,2 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 582 kr
Mäklare Göteborg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration Askåkersplan
Energideklaration Solarvsplan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här