Kistvägen 17

Kommande försäljning Stockholm kommun

Varmt välkommen till denna ljusa lägenhet högst upp i huset på Kistvägen 17 i naturfina Gubbängen! Från lägenheten har du närhet till Majroskogen som är omtyckt för sin fantastiska natur och friluftsliv.

Du välkomnas av en generös hall med gott om förvaring som öppnar upp för resterande rum i lägenheten. Köket uttrycker sig stilfullt med vita köksluckor och erbjuder välvald plats för matplats. Köket är fullt utrustat med spis, ugn och diskmaskin. Sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng samt mycket generös garderob. Ett rymligt vardagsrum där du får plats med alla nödvändigheter utan att det känns trångt, i vardagsrummet finns även utgången till lägenhetens balkong med utsikt över innergården där man gärna sitter och njuter av solen. Välplanerad lägenhet som utnyttjar samtliga kvadratmeter

Varmt välkommen till denna ljusa lägenhet högst upp i huset på Kistvägen 17 i naturfina Gubbängen! Från lägenheten har du närhet till Majroskogen som är omtyckt för sin fantastiska natur och friluftsliv.

Du välkomnas av en generös hall med gott om förvaring som öppnar upp för resterande rum i lägenheten. Köket uttrycker sig stilfullt med vita köksluckor och erbjuder välvald plats för matplats. Köket är fullt utrustat med spis, ugn och diskmaskin. Sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng samt mycket generös garderob. Ett rymligt vardagsrum där du får plats med alla nödvändigheter utan att det känns trångt, i vardagsrummet finns även utgången till lägenhetens balkong med utsikt över innergården där man gärna sitter och njuter av solen. Välplanerad lägenhet som utnyttjar samtliga kvadratmeter.

En av de bästa föreningarna i Stockholm. Brf Stockholmshus nr 11 registrerades den 6 februari 1946 och är en äkta bostadsrättsförening. Det finns 18 bostadshus och ytterligare en huskropp med såväl gemensamma som lokaler för uthyrning i totalt 6 kvarter. Totalt 383 lägenheter och ca 57 lokaler. Lån per kvadratmeter som är ett utav nyckeltalen som används för att mäta föreningens ekonomi ligger på exceptionellt låga 915 kronor per kvadrat.

Här bor du nära Gubbängstorget som erbjuder fantastisk bra service med livsmedelsbutiker, apotek, tandläkare, tobakshandel med postombud, teater, café, restauranger, frisörer och blomsteraffär. På andra sidan Lingvägen, endast en kort promenad bort, finns Gubbängsparken som så sent som år 2017 har rustats upp och blivit mycket populärt. Samtidigt ligger tunnelbanan endast några få minuter från din lägenhet och tar dig in till Stockholm City på endast 20 minuter! Åker du åt andra hållet ligger Farsta Centrum bara två stationer bort som har ett rikligt utbud av butiker. Med buss finner du också Älvsjö Station på 17 min och väl på plats i Älvsjö finns flertalet busslinjer och pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på 10 minuter.

Snart ute till salu, kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 100 000 kr 58 491 kr/kvm
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 056 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning+2022 (1)

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här