Verksgatan 22

Etagelägenhet med terrass & balkong högst upp - Attraktivt beläget med härlig utsikt mot Mälaren!

Kommande försäljning Lillåudden Västerås kommun

- Etagelägenhet med härlig utsikt
- Terrass & inglasad balkong högst upp i huset
- Generösa ytor & dubbla badrum
- Attraktivt beläget på Lillåudden med fri utsikt mot Hamnbassängen
- Välskött förening med god ekonomi

Varmt välkomna till detta generösa boende om hela 123 välplanerade kvadratmeter i etage med gedigen terrass, inglasad balkong och fri utsikt åt vardera håll i en välskött fastighet. På en av Västerås populäraste områden erbjuds nu denna utsökta femrummare med gott om ytor, två helkaklade badrum, ena med tvättpelare, allrum och vardagsrum i öppen social planlösning. Utöver detta sätter en genomgående hög standard på inredningen prägel på lägenheten. Detta i kombination med goda förvaringsmöjligheter i bostaden men även ett eget stort förråd gör att högt ställda krav uppfylls. Lägenhetens läge bidrar till ett härligt ljusflöde och utgång från både kök samt vardagsrum till den gedigna terrassen samt balkongen med Mälarutsikt. Bostadens nedre plan erbjuder fantastiska sällskapsytor med gott om möjligheter. Utrustat med duschrum, goda förvaringsmöjligheter samt en härlig rymd

- Etagelägenhet med härlig utsikt
- Terrass & inglasad balkong högst upp i huset
- Generösa ytor & dubbla badrum
- Attraktivt beläget på Lillåudden med fri utsikt mot Hamnbassängen
- Välskött förening med god ekonomi

Varmt välkomna till detta generösa boende om hela 123 välplanerade kvadratmeter i etage med gedigen terrass, inglasad balkong och fri utsikt åt vardera håll i en välskött fastighet. På en av Västerås populäraste områden erbjuds nu denna utsökta femrummare med gott om ytor, två helkaklade badrum, ena med tvättpelare, allrum och vardagsrum i öppen social planlösning. Utöver detta sätter en genomgående hög standard på inredningen prägel på lägenheten. Detta i kombination med goda förvaringsmöjligheter i bostaden men även ett eget stort förråd gör att högt ställda krav uppfylls. Lägenhetens läge bidrar till ett härligt ljusflöde och utgång från både kök samt vardagsrum till den gedigna terrassen samt balkongen med Mälarutsikt. Bostadens nedre plan erbjuder fantastiska sällskapsytor med gott om möjligheter. Utrustat med duschrum, goda förvaringsmöjligheter samt en härlig rymd. Övre plan återfinns hela tre välplanerade sovrum, allrum med underbar utsikt och badrum.

Attraktivt belägen i omåttligt populära Lillåudden med Mälaren som närmsta granne. Här avnjuter du vackra promenadstråk efter vattnet och mysiga caféer och restauranger i närområdet. En kort promenad bort når du Västerås citys rikliga utbud av nöjen och shopping samt Centralstationen. Välskött förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Där ingår även digital-TV samt bredband. Gott om parkeringar och möjlighet till garage rakt ner via hissen eller p-plats utomhus med elstolpe.

Ett boende som måste upplevas! Hjärtligt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 123 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
6 066 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2020
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här