Poseidongatan 13

Nyproducerad fyrarummare med utsikt mot sjön!

Till salu Öster Mälarstrand Västerås kommun

- Utsikt mot sjön
- Balkong i soligt söderläge
- Nyproducerad lägenhet
- 4:rok
- Fina färger och tillval

Bli den första att få flytta in i denna fina gavellägenhet på Öster Mälarstrand! Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om 85 kvadrat fördelade på 4 rok. En riktigt trivsam hörnlägenhet med öppen planlösning och mycket ljus. Med extra tillval så som kök i sandbeige färg samt svarta detaljer, snyggare badkar med glasvägg. Lägenheten har genomgående vitlaserade parkettgolv. Helkaklat badrum samt en gästtoalett. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utgång till balkong med utsikt mot Mälaren och soligt söderläge! Källarförråd hör till lägenheten. Beräknat tillträde från november/december

- Utsikt mot sjön
- Balkong i soligt söderläge
- Nyproducerad lägenhet
- 4:rok
- Fina färger och tillval

Bli den första att få flytta in i denna fina gavellägenhet på Öster Mälarstrand! Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om 85 kvadrat fördelade på 4 rok. En riktigt trivsam hörnlägenhet med öppen planlösning och mycket ljus. Med extra tillval så som kök i sandbeige färg samt svarta detaljer, snyggare badkar med glasvägg. Lägenheten har genomgående vitlaserade parkettgolv. Helkaklat badrum samt en gästtoalett. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utgång till balkong med utsikt mot Mälaren och soligt söderläge! Källarförråd hör till lägenheten. Beräknat tillträde från november/december.

Attraktivt belägen på Öster Mälarstrand med närhet till alltifrån Steam Hotel, livsmedelsbutiker, förskola, skola, restauranger, gym och fantastiska promenadstråk. Ett tillfälle du inte vill missa. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 695 000 kr 43 471 kr/kvm
Boarea 85 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 986 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Ekonomisk plan

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här