Isgränd 9

Modern 1:a i trevligt 50-talshus med smarta lösningar!

Till salu Västertorp - Hägerstensåsen Stockholm kommun

Med endast ca 200m från tunnelbanestation finner ni denna moderna och stilrena 1:a med genomgående vita ytskikt och parkettgolv. Här bor man med grönskan inpå husknuten i trevlig 50-talsfastighet - ett stenkast från centrum med kommunikationer och service. Bostaden passar såväl ensamhushållet som ett par och får ett gott ljusinsläpp tack vare flera fönster.

Lägenheten disponeras enligt följande: välkomnande hall med klinker på golv och hatthylla på vägg samt plats för skohylla. God förvaring finns tack vare två garderober. Vidare följer allrummet vilket har parkettgolv samt vitmålade ytskikt. Här erbjuds en stor, social yta och öppen planlösning mellan köksdelen och allrummet

Med endast ca 200m från tunnelbanestation finner ni denna moderna och stilrena 1:a med genomgående vita ytskikt och parkettgolv. Här bor man med grönskan inpå husknuten i trevlig 50-talsfastighet - ett stenkast från centrum med kommunikationer och service. Bostaden passar såväl ensamhushållet som ett par och får ett gott ljusinsläpp tack vare flera fönster.

Lägenheten disponeras enligt följande: välkomnande hall med klinker på golv och hatthylla på vägg samt plats för skohylla. God förvaring finns tack vare två garderober. Vidare följer allrummet vilket har parkettgolv samt vitmålade ytskikt. Här erbjuds en stor, social yta och öppen planlösning mellan köksdelen och allrummet. Plats finns för placering av soffa, mindre matbord och önskat möblemang. Bakom draperi har man placerat en smart sänglösning som går att fälla ner respektive upp när den inte används (sänglösningen ingår i köp). Köksdelen i stilrent vitt utförande har bänkskiva i trä med rostfri diskho, läckert kakel på vägg och en maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och köksfläkt. Badrummet är även det mycket modernt och helkaklat i ljusa kulörer. Här finns wc, spegelskåp, handfat med kommod, dusch med glasdörrar och golvvärme. Belysning i tak i form av spotlights. Nuvarande innehavare disponerar även ett förråd.

Brf Kälkbacken 1 är en mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåning samt god ekonomi. Under 2000-talet har flera större renoveringar och underhåll gjorts så som stambyte/relining i kök, bad samt el år 2012/2013, fönsterrenovering under 2011/2012 och renovering av tvättstuga 2011. Fiber finns indraget i fastigheten och föreningen är ansluten till ComHem och Bahnhof med gruppanslutning för 90kr/månad. Föreningen äger marken där 2 st bostadshus finns placerade med adresserna Störtloppsvägen 1-2 samt Isgränd 3-17 och man har sammanlagt 77 st lägenheter i föreningen varav 10 hyresrätter vilka kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring. För medlemmarna finns en mysig och lummig innergård med bland annat grillplats och sandlåda. Föreningen har även tvättstuga i källaren på Isgränd 11 med 3 tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp samt en renoverad samlingslokal på Isgränd 17 vilken kan hyras till exempelvis kalas, övernattning eller andra evenemang. De boende har tillgång till källarförråd, cykelrum för cyklar/barnvagnar och för parkering finns parkeringsplatser för 450 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området på omkringliggande gator och taxa 5. Föreningen brukar anordna en trevlig gemensam föreningsdag/trädgårdsdag under våren respektive hösten med ex korv och fika. För mer information besök föreningens hemsida: www.kalkbacken1.se.

Här bor ni i ett trevligt och populärt område med närhet till det mesta. I närliggande Västertorps centrum finns utöver tunnelbana det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, thai invid tunnelbanan, antikbutik, pizzeria, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Flera populära förskolor samt grundskolor finns belägna i närområdet, däribland Västertorpsskolan samt Hägerstensåsens skola, vilka båda inrymmer utbildning från förskola till och med årskurs 6. De gymnasieskolor som är närmast belägna finns i Liljeholmen, Brännkyrka och Skärholmen.
Med tunnelbanan som ligger runt husknuten tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 595 000 kr 66 458 kr/kvm
Boarea 24 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 499 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Brf Kälkbacken 1 Stadgar
Årsredovisning 2018
Årsredovisning-2019
energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här